Badestrand på Cypern. Foto: Somiz, Creative Commons.

Skal du holde sommerferie på Cypern, kan du ikke blot glæde dig til masser af solskinstimer og varme. Middelhavsøen har også Europas bedste og reneste badevand.

Masser af Blå flag på Cypern

Det er Det Europæiske Miljøagentur (EEA), som har besøgt 112 cypriotiske badestrande for at tage prøver af vandet. Opgørelsen fra 2014 giver badevandet på alle strandene betegnelsen “excellent”, som betyder, at de opfylder organisationens stregeste krav til vandkvaliteten.

Resultatet falder godt i tråd med Blå Flag ordningen, som desuden bedømmer blandt andet faciliteter og sikkerhed, hvor en lang række af strandene på Cypern igen i år kan hejse det eftertragtede flag.

Se listen over alle Blå Flag strande på Cypern på den officielle hjemmeside her

Badeferie på Cypern med billeje

Vil du have det optimale ud af din ferie på Cypern, bør du give dig selv mulighed for at besøge flere af de mange skønne badestrande.

Det er nemmest at komme omkring, hvis du har en lejebil til rådighed. Billeje på Cypern er giver dig naturligvis også chancen for at udforske nogle af de mange gamle seværdigheder og byer på den smukke middelhavsø.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *