Wilhelmshöhe bjergpark. Besøg Tysklands seværdigheder med billig billeje. Foto: Nikanos, Wikimedia.

Tyskland har fået sit 38. UNESCO-verdensarvssted. Europas største bjergpark Wilhelmshöhe i Kassel midt i Tyskland er således netop blevet optaget på verdensarvlisten som “et enestående eksempel på den europæiske absolutismes byggekunst”.

Verdensarv værdifuld for Tysklands turisme

“Med Bjergparken Wilhelmshöhe i Kassel er der blevet tilføjet endnu et betydningsfuldt kulturmindesmærke til listen over UNESCO-verdensarvssteder i Tyskland. Sammen med verdensdokumentarven udgør UNESCOs verdenskultur- og verdensnaturarvssteder en vigtig bestanddel af den tyske kulturturisme og bidrager i væsentlig grad til Rejselandet Tysklands fremragende image som en attraktiv kulturdestination”, erklærer Petra Hedorfer, CEO for Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT).

Tyskland er blandt Europas mest populære rejsemål, og som vi tidligere har beskrevet her på Billeje.info, har også danske rejsende de senere år i stigende grad valgt at holde ferie her. Besøger du bjergparken i Kassel kan du blandt parkens utallige seværdigheder opleve vandspillene, slottet Wilhelmshöhe, ruinen af Löwenburg og Herkulesstatuen, der også er byen Kassels vartegn. Bjergparken i Wilhemshöhe ligger desuden omtrent midtvejs på den 600 km lange eventyrrute gennem Tyskland, som forbinder byer og andre steder kendt fra brødrene Grimms eventyr.

Optagelsen af bjergparken i Kassel på UNESCOs verdensarvsliste har været medvirkende til at, at turistmyndighederne har udnævnt UNESCO-Verdensarv til at være årets tema i Tyskland i 2014.

På Tysklands officielle turisthjemmeside kan du se en fuld liste og beskrivelser af alle UNESCO-verdensarvsstederne i Tyskland.

Billig billeje i Tyskland

De lavere priser på billeje i Tyskland gør det ikke blot nærliggende at flyve til tyske destinationer og fortsætte herfra i lejebil, men betyder også at det for mange er oplagt at benytte billeje billeje til kør-selv ferier i Tyskland og længere ned i Europa. Mange vælger for eksempel at skifte fra deres egen til en lejebil i Flensborg, og derefter køre videre sydpå.

Læs mere om fordelene ved at benytte billeje billeje i Flensborg

I søgemaskinen her på siden kan du sammenligne priser på billeje i Tyskland fra både store og mindre biludlejningsfirmaer, og du vælger naturligvis selv om du ønsker at afhente din lejebil i en lufthavn eller en by.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *