Billeje IslandReykjavik, Island - Oplev Reykjavik med billeje fra billeje.info. Foto: pocius

Turister på Island får nu mulighed som nogle af de første at opleve det indre af en vulkan, som ligger blot en halv times kørsel i din lejebil fra Reykjavik.

Magmakammeret i Thrihnukagigur-vulkanen, som har været inaktiv i omkring 4000 år, bliver åbnet for besøgende i seks uger denne sommer fra den 15. juni til 31. juli.

Udover køreturen fra Reykjavik må turister, som ønsker sig denne unikke oplevelse, være indstillet på en 40 minutters vandretur henover en lavemark, før de kommer til vulkanen. Det sidste stykke ned i magmakammerat benyttes en primitiv elevator. Åbningen til vulkanen er blot 4×4 meter, men kammeret udvider sig nedad og er hele 50×70 meter i bunden.

På vej ned i det 120 meter dybe kammer vil de besøgende, udover selve den imponerende størrelse af vulkanen, også opleve spektakulære farver på siderne af kammeret. Firmaet bag rundvisningen forsikrer, at der ikke er nogen tegn på at vulkanen bliver aktiv igen “i den nærmeste fremtid”, og at risikoen for et udbrud er mindre end for at blive ramt af et lyn.

Du kan læse flere detaljer om vulkan-turen hos firmaet bag.

Bestil billeje på Island

Benytter du billeje på Island, har du friheden til at besøge øens mange imponerende natur-seværdigheder i dit eget tempo. Benyt søgemaskinen her på siden, som i samarbejde med CarTrawler, finder billig billejeIsland fra både de store kendte biludlejningsfirmaer som Avis og Hertz, men også fra mindre lokale udlejere, som ofte også har gode tilbud på billeje på Island.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *