Strand. Lej bil på Billeje.infoBestil sommerferien i god tid for at få de bedste priser på fly og billeje. Foto Grand Velas Riviera Maya

Den danske vinter har i år trukket ud, og sommerferien kan stadig virke meget langt væk. Men det er faktisk nu, der kan være flere tusinde kroner at spare på at booke sommerferien. Prisen på sommerrejser stiger nemlig som regel, jo tættere vi kommer på højsæsonen. Det samme gælder for billeje på de populære rejsemål.

Mange danske rejsende fravælger nu til dags de traditionelle charterferier for i stedet selv at finde en billig flybillet, og så eventuelt bruge de sparede penge på et godt hotel og billeje. Med lavprisflyselskabernes mange ruter fra Danmark er det således i dag muligt at flyve billigt til mange af de mest populære sommmerdestinationer som for eksempel de græske øer, Mallorca og De Kanariske Øer. Men især priserne på flyrejsen vil stige de kommende måneder efterhånden som folk begynder at planlægge årets sommerferie.

“Prisen på sommerferien afhænger især af flyprisen, og den bliver kun højere, jo nærmere vi kommer afgang. Vores erfaring fra de tidligere år viser, at flyprisen mere end fordobles i de kommende måneder, så det gælder om at være ude nu, hvis man ikke vil betale mere end sin nabo for den samme ferie”, fortæller Jan Lockhart fra FDM Travel.

Mere fleksibel sommerferie med billeje

Fordelen ved selv booker de enkelte dele af din sommerferie er ikke kun muligheden for at finde gode tilbud på fly og billeje, men også en højere grad af fleksibilitet. Du bestemmer helt selv hvornår og hvor længe du vil være af sted, ligesom du selv bestemmer, hvor du skal bo. Kombineret med billeje betyder det, at du i forhold til en traditionel charterferie, får en langt mere fleksibel sommerferie, som kan tilpasses netop din families behov.

Benyt søgemaskinen her på Billeje.info til at bestille en lejebil til sommerferien. Du behøver blot at vælge dato og afhentningssted for hurtigt at få en oversigt over alle priser på lejebiler fra de forskellige biludlejningsfirmaer på dit rejsemål. Du kan med fordel vælge at bestille billeje med afhentning direkte i jeres ankomstlufthavn, så I uden forsinkelse kan tage hul på sommerferien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *