Redwoods i Californien. Lej bil på Billeje.infoBesøg de store Redwood-træer i Californien med billeje. Foto: Paul Hamilton

På en rejse til Californien i USA vil et besøg i en af nationalparkerne med de kæmpe Redwood-træer være højt på ønskelisten hos mange. De bemærkelsesværdige træer vokser i området, der strækker sig fra grænsen til Canada og ned til syd for San Francisco, og med billeje er det nemt at opleve disse spektakulære organismer flere steder i Californien.

De californiske Redwood-træer, også kaldet Sequoia, er stedsegrønne nåletræer med en helt usædvanlig vækst og livskraft. Arten inkluderer således verdens højeste træ (115 meter) og træer med en diameter på næsten 8 meter, hvoraf nogle er op imod 2000 år gamle. Netop træernes betagende størrelse og skønhed har haft en del af æren for grundlæggelsen af flere af de berømte nationalparker i det vestlige USA.

Se kæmpetræerne i Californien før det er for sent

Gamle høje Redwood-træerne var engang vidt udbredte langs den amerikanske vestkyst, hvor arten har eksisteret i mindst 20 millioner år. Men intensiv træfældning fra midt i 1800-tallet og hundrede år frem betød, at størstedelen af Californiens gamle Redwood-træer blev til tømmer. I dag vokser størstedelen af de resterende gamle træer blandt andet i Redwood National Park og Sequoia National Park.

Kæmpetræerne i Californien er dog måske stadig i fare for udryddelse trods beskyttelsen i nationalparkerne. En ny videnskabelig undersøgelse viser således en alarmerende stigning i dødligheden for klodens kæmpetræer, herunder Reedwood-træerne i Californien. Udover fortsat træfældning er det ifølge forskerne især tørke og højere temperaturer på grund af klimaforandringer, som tager livet af kæmpetræerne i alarmerende tempo.

Find billig billeje i Californien

Vil du besøge nationalparkerne i Californien for blandt andet at se de imponerende Redwood-træer? Så er er billeje den nemmeste løsning. Med din egen lejebil i Californien kan du nemt besøge for eksempel Redwood National Park eller Sequoia National Park på egen hånd og tage dig tid til at nyde de flotte skove. Benyt billeje-søgemaskinen her på Billeje-info, som finder priser på lejebiler fra både store og små biludlejningsfirmaer i Californien.

Du kan finde kørselsvejledninger til Redwood National Park på den officielle hjemmeside https://www.nps.gov/redw/

USA guide

I vores guide om billig billeje i USA kan du læse mere om billeje i alle byer og lufthavne i USA. Du kan få gode tips til en bilferie i USA og naturligvis også om hvordan du finder den billigste billeje. Klik på nedenstående link for mere information eller indtast i søgemaskinen hvor og hvornår du vil leje bil i USA

Guide med information om billeje i USA

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *