Billeje Gran CanariaPlaya de Maspalomas - der vil fremover være rygeforbud på strandene på Gran Canaria. Foto: praktyczny.przewodnik

Tager du dig en smøg på stranden i Puerto de Mogán på Gran Canaria, risikerer du fremover en stor bøde. Læs mere om det nye rugeforbud her, og find billig billeje på Gran Canaria.

Det er den norske avis Verdens Gang, som rapporterer at den lokale kommunalbestyrelse i Puerto de Mogán har vedtaget rygeforbudet på kommunenes offentlige strande. En overtrædelse af forbuddet straffes ifølge avisen med op mod 450 euro (3.350 kr.)

Foreløbig er det kun i Puerto de Mogán forbuddet er indført, og der skulle ikke være aktuelle planer om lignende forbud andre steder på Gran Canaria.

I Danmark sælger blandt andet Star Tour charterrejser til Puerto de Mogán, men rejsebureauets norske kommunikationschef frygter dog ikke negative konsekvenser af de røgfri strande på Gran Canaria:

“Det bekymrer os slet ikke. De, der ønsker at ryge, kan tage til andre strande. Måske vil dem, der ønsker at undgå røgen, nu tage til til Mogán?”, siger Petersson.

Rygeforbud på strande er ikke helt nyt, således har der været rygeforbud på de californiske strande i ti år, tilføjer hun.

Bestil billeje på Gran Canaria

Skal du holde ferie på Gran Canaria? Så er det oplagt at supplere ferien med billig billeje. Gran Canaria gemmer på meget andet end de mest turistede byer og strande. Med billeje på Gran Canaria er det let at komme uden for byerne, og du slipper desuden for at sætte dig ind i det lokale transport system. På Gran Canaria kan du med billeje opleve de små hyggelige landsbyer, fredelige strande og de berømte store vulkaner. Benyt søgemaskinen her på siden, som sammenligner priser fra alle biludlejningsselskaberne på Gran Canaria, og gør det let at finde præcis den lejebil, der passer bedst til dig.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *