Billeje i Bangkok

Billig billeje i Bangkok. Skal du bruge en billig lejebil i Bangkok så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvornår og hvor i Bangkok du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Bangkok med en udlejningsbil

Bangkok er Thailands hovedstad og da byen har over 11 millioner indbyggere er det også klart den største by i Thailand. Bangkok er en stor by med mange forskellige distrikter, der alle indeholder en ny oplevelse. Byens tårnhøje bygninger, tunge trafik, intense varme og frække natteliv er med til at give dig en varm velkomst. Med en udlejningsbil vil man have mulighed for at opleve dens fortryllende miljø på egen hånd.

Bangkok er en af Asiens mest kosmopolitiske byer med storslåede paladser og templer, travle markeder hvor man kan få alt mellem himmel og jord, smukke  kanaler og et pulserende natteliv. Bangkok har noget for enhver smag og med biludlejning vil man kunne opleve det hele.

I en del år var Bangkok en lille handelsby ved bredden af Chao Praya floden, indtil Kong Rama I, der var den første monark af det nuværende Chakri dynasti, gjorde det til hovedstaden i Siam i 1782, efter han nedkæmpede Ayutthaya af burmesiske. Siden den dag har Bangkok udviklet sig til at blive Thailands økonomiske hjerte og fungerer som thailands åndelige, kulturelle, politiske, kommercielle, uddannelsesmæssige og diplomatiske centrum.

Billig billeje i Bangkok

Udsigt over Bangkok – oplev bangkok med billeje fra billeje.info. Foto: Evoflash

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Bangkok

Bangkok viser hvor god Thailand er til at blande det gamle med det nye. Dette giver byen en god mulighed for at gå på opdagelse blandt det super moderne og det ældgamle Thailand.

I Bangkok kan man shoppe på livet løs i de mange “high class” butikker, i store centre eller gå på opdagelse i de mindre markeder hvor man kan finde billige produkter. Skal man nævne en ting som kan være en fordel at købe i Thailand er det skræddersyet tøj, som normalvis er utroligt dyrt. I bangkok og i andre dele i Thailand kan man f.eks få et skræddersyet jakkesæt til billige penge, uden at det går ud over kvaliteten.

Mange bruger Bangkok som en destination hvorfra de rejser videre til de smukke strande i Phuket eller andre steder, men har man mod på det er der rig mulighed for at gå på opdagelse i Bangkok i en længere periode. Man for ikke set alt det byen har at byde på hvis man kun er der en dag eller 2. Med biludlejning vil du nemmere kunne se så meget af Bangkok som muligt, på egen hånd.

Bangkok, også kaldet “city of angels” er et magisk sted, hvor mulighederne kun er begrænset af fantasien.

Bangkok lufthavn

Det er ikke svært at se hvorfor Bangkok lufthavn også bliver kaldet “smilets lufthavn”. Lige så snart man lander i lufthavnen føler man sig velkommen. Det er heldigvis ikke kun i lufthavnen at man har denne følelse, men man føler sig altid velkommen i Thailand.

Bestil billig billeje i Bangkok lufthavn

Find den billigste lejebil i Bangkok Find Billeje her --> Sammenlign priser her