Billeje i Bangkok lufthavn

Billig billeje i Bangkok lufthavn. Skal du bruge en billig lejebil i Bangkok lufthavn så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvornår i Bangkok lufthavn du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Biludlejning i Bangkok lufthavn

Det var i sin tid Hans Majestæt Kongen Bhumipol Adulyadej der gav Bongkoks lufthavn navnet, “Suvarnabhumi lufthavn” hvilket betyder “Det gyldne land”. Lufthavnen strækker sig over et område på 20.000 meter og er placeret på Bangna-Trad Road, cirka 25 km fra Bangkok.

Foran passenger terminalen finder man et stort bilparkerings anlæg hvor der er plads til 1.000 biler. Man kan også finde en parkeringsplads og venteområde, hvor man kan finde en taxi, limousine og ikke mindst biludlejning. Har man ikke bestilt biludlejning hjemmefra, er det nemt og billigt at bestille biludlejning i lufthavnen. Ved denne terminal finder man også busser som kører til forskellige destinationer. Der ligger også en tankstation tæt på her, hvor man kan tanke sin bil hvis det skulle være nødvendigt.

Billig Billeje i Bangkok lufthavn

Bangkok lufthavn – find billig billeje i Bangkok lufthavn med billeje.info. Foto: cristinabe

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Bangkok med en udlejningsbil

Bangkok er hovedstaden og klart den største by i Thailand. Når man ankommer til Bangkok føler man sig velkommen med det samme og det er ikke svært at se hvorfor byen bliver kaldt for “smilets by”.

Bestiller man en udlejningsbil hjemmefra, kan den står klar når man lander i Bangkok lufthavn. Bangkok har et godt vejnetværk, så det er let at komme rundt i en udlejningsbil. Med en udlejningsbil vil man have mulighed for at udforske denne vidunderlige storby på egen hånd. Man må ikke gå glip af de smukke templer og shoppingcentre hvor man kan få alt mellem himmel og jord.

Find den billigste lejebil i Bangkok lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her