Billeje i Thailand

Billig billeje i Thailand. Skal du bruge en billig lejebil i Thailand så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvornår og hvor i Thailand du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Thailand med en udlejningsbil

Lige meget om man elsker eller hader Bangkok, er det en by man ikke kan komme udenom når man rejser til Thailand. Bangkok er et turistmekka der tiltrækker millioner af turister hvert år. Byen har masser af attraktioner og aktiviteter der støttes af et godt infrastuktur. Bangkok er også landets økonomiske hjerte og er 20 gange større end nogen anden by i Thailand. Med en udlejningsbil har man mulighed for at opleve ting i Bangkok man normalt ikke ville støde på.

Byen er hjem for over 8 millioner mennesker og er en kaotisk blanding af kulturelle og historiske seværdigheder, butikker, indkøbscentre og kanaler. Har du tænkt dig at holde ferie i Bangkok kan det være en god ide at hyre en guide da der er utroligt meget at se. Byen er kendt for sit frække natteliv, gode restauranter og vidunderlige hoteller.

Mange af de turister der kommer til Thailand kommer tilbage flere gange, og dette er med god grund. Når man rejser til Thailand føler man sig velkommen fra det øjeblik man stiger af flyet i lufthavnen. De lokale er utrolig venlige og her er ikke mindre end 2.500 veludstyrede hoteller som er klar til at servicere en. Med en udlejningsbil har man mulighed for at opleve de mange ressorts som ligger rundt omkring i landet.

Oplev thailand med billeje fra billeje.info

En af de mange smukke strande i Thailand – med billeje fra billeje.info kan du opleve Thailand på egen hånd. Foto: sanchez jalapeno

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Thailand

Thailand tilbyder forbløffende mangfoldighed og en virkelig fascinerende og tilgængelig kultur, der sammen med den elskede thailandske gæstfrihed, gør det en utrolig populær destination. Benytter man biludlejning vil man få mest ud af sin tid i Thailand. Med biludlejning vil man nemlig kunne se de utrolig mange vidunderlige destinationer Thailand har at byde på.

Thailand har mange lokkende destinationer såsom Phuket og Hua Hin og ikke mindst mange palmebesatte øer som er mindre kendte. Thailand henvender sig meget til backpacking typer da det er utroligt billigt at leve her, men der er noget for enhver smag. Man kan både feste til langt ud på natten, men også spise på en dyr restaurant med vidunderlig mad. Er man til til ferier hvor man ikke skal lave andet end at ligge ved en palmebedækket sandstrand og sole sig, er Thailand nok noget nær det perfekte sted at tage hen.

Strandene og vandet er noget man kun kan drømme om når man sidder i det kolde nord og har været kullise for utallige film såsom “The Beach” med Leonardo Dicaprio. Thailand er også en dykkers paradis og har man mod på det kan man tage et dykkercertifikat. Vandet og de mange fisk og vidunderlige koralrev er perfekt kulisse hvis man vil dykke.

Vi kan kun anbefale at man benytter sig af biludlejning i Thailand, da der er utroligt meget at se. Det er ikke unormalt at man rejser til Thailand i 2-3 uger og bor på 4 forskellige hoteller. Hver destination har noget nyt og vidunderligt at tilbyde.

Phuket

En af Thailands mest besøgte og berømte destinationer er Phuket. Phuket er blevet populær på grund af de kilometer lange sandstrande som er noget for sig selv. I Phuket er der rig mulighed for at dykke og mange turister kommer hertil netop af denne grund. Med en udlejningsbil har man god mulighed for at opleve den vidunderlige ø på egen hånd og billeje på Phuket er billigt.

Bestil billig billeje på Phuket

Find den billigste lejebil i Thailand Find Billeje her --> Sammenlign priser her