Billeje på Phuket

Billig billeje på Phuket. Skal du bruge en billig lejebil på Phuket så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvornår og hvor på Phuket du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Phuket
Oplev Phuket på egen hånd med billeje. Foto: edwin.11, CC BY 2.0

Udforsk Phuket med en udlejningsbil

Phuket er Thailands største ø og ikke mindst en af de mest populære. Øen tiltrækker mange forskellige slags turister, lige fra ældre mennesker til helt unge som kommer for at have det sjovt. Phuket er lige så farverig som den er kosmopolitisk og det er ikke uden grund en af verdens mest kendte ferie destinationer. Phuket tilbyder frodig natur, herunder en del af af Ko Yao regnskoven, men det er hovedsageligt på grund af den vestlige kystlinje af øen er blevet så populær. Med en udlejningsbil har man mulighed for at udforske Phuket på egen hånd.

Det varer ikke mange minutter før man føler sig hjemme ved det smukke turkisblå hav og de drømmeagtige strande. De kilometer lange kystlinjer byder på mange forskellige aktiviteter såsom, vandski og dykning. Langs strandene finder man også delikate restauranter hvor maden er i særklasse. Man kender måske det lokale køkken fra en thai restaurant i Danmark, men der er ikke noget som at nyde den dejlige mad, på nogle af verdens bedste strande. Skulle man komme til at kede sig, vil det være en god ide at benytte sig af en udlejningsbil, da der er masser af opleve på øen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning på Phuket

Da Phuket er en højt udviklet by kan den til tider virker som mini Bangkok. Ligesom i Bangkok er byen højteknologisk men man er ikke tvivl om at man er i Thailand, da det gamle og nye går i god spænd.

Er man ikke til turistede områder er Phuket måske ikke det ideelle sted, da Phuket udelukkende lever af turister. Vil man lidt væk fra det turistede vil biludlejning være en god mulighed for at udforske Phuket på egen hånd og få en følelse af det “rigtige” Thailand.

Med biludlejning vil man også have mulighed for at køre til den afslappede og mindre udviklede strand, Nai Han. Ellers kan man tage på marked i den gamle del af Phuket by, der er kendt for at have billige produkter i alle afskygninger.

Phuket lufthavn

Phuket lufthavn er den anden travleste lufthavn i Thailand, næst efter Bangkok lufthavn. Vil man opleve Phuket på egen hånd, vil den bedste måde være at leje en bil som står klar i Phuket lufthavn når man lander med flyet. På den måde vil man have mulighed for at gå på opdagelse på øen, væk fra de mest turistede steder. Det er både nemt og billigt at bestille billeje i Phuket lufthavn.

Bestil billig billeje i Phuket lufthavn

Trafikken på Phuket

Hvis du overvejer billeje på Phuket, skal du være klar over, at trafikken generelt er noget mindre regelbundet end herhjemme. Har du lidt gåpåmod, er det dog ikke noget, som behøver holde dig tilbage; Phuket er overskuelig, det er nemt at finde rundt, også i lejet bil, og priserne er absolut rimelige.

At der er venstrekørsel giver normalt ikke de store problemer. Er man bekymret, kan man i stedet leje en taxi for en dag; her ved man, at chaufføren er vant til trafikken på øen. Til gengæld er der den fordel ved billeje på Phuket, at man kan være sikker på, at køretøjet er i orden.

Find den billigste lejebil i Phuket Find Billeje her --> Sammenlign priser her