Billeje i Kata Beach

Billig billeje i Kata Beach. Skal du bruge en billig lejebil i Kata Beach så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvor og hvornår i Kata Beach du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Kata Beach med en udlejningsbil

Kata Beach ligger lige under Karon Beach og over Nai Harn Beach. Stranden er mere afslappet end for eksempel Patong, men her er stadig masser af restauranter og barer som kan tilfredsstille de fleste. Kata Beach er fremragende hvis man gerne vil svømme og slappe af og derfor er her normal vis masser af familier med børn. I Kata Beach er der ikke så mange shopping muligheder, men med en udlejningsbil kan man hurtigt være i Phuket by.

Med en udlejningsbil må man ikke gå glip af en smuk udsigt som man finder oppe ad bakken på vej til Rawai. Her har man udsigt over de 3 strande og man vil kunne se er der er blevet taget mange fotos her som man vil kunne finde som postkort nede i byen. Man må heller ikke gå glip af det buddhistiske tempel “Wat Kittisangkaram” eller Dino Park som er en sikker vinder hos børnene.

Billig billeje i Kata Beach

Den vidunderlige strand i Kata, Thailand – oplev Kata Beach med billeje fra billeje.info. Foto: edwin.11

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Kata Beach

Kommer man til Thailand for at feste igennem vil Kata Beach ikke være det bedste sted at tage hen. Man kan sagtens finde nogle barer, men folk tager den mere med ro. Området “Bangla” er hvor man vil finde de forskellige barer, mens resten af Kata er mere velegnet for familier. I Kata Beach handler det mere om at spise, slappe af og nyde havet, samt den vidunderlige strand. Benytter man sig af biludlejning vil man have mulighed for at komme lidt væk fra Kata Beach og udforske det nærliggende område på egen hånd.

Vil man shoppe i Kata Beach kan man i den sydlige del finde en sports forretning hvor man finder mærker som Nike og Adidas. I Kata Beach kan man også finde håndlavede varer såsom læder, sølvtøj og sten. Skulle man have mod på mere shopping kan man også finde undertøjsbutikker, bikini butikker og souvenir shops, hvor man finder postkort mm.

Har man en udlejningsbil vil man kunne køre til Soi Malisa hvor man finder et større udvalg at butikker og restauranter.

Find den billigste lejebil i Kata Beach Find Billeje her --> Sammenlign priser her