Billeje i Kata Noi Beach

Billig billeje i Kata Noi Beach. Skal du bruge en billig lejebil i Kata Noi Beach så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvor og hvornår i Kata Noi Beach du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Kata Noi Beach med en udlejningsbil

I denne lille hyggelige bugt finder man den vidunderlige Kata Noi Beach, kun få minutters kørsel fra Kata Beach. Det er ikke fordi der er specielt meget at lave i Kata Noi Beach, andet end at nyde det vidunderlige landskab og slappe af på stranden.

Kata Noi Beach er en vidunderlig sandstrand som er perfekt base for folk der elsker at snorkle eller svømme. I monsun sæsonen i maj til october er Kata Noi Beach et populært sted for surfere. Her kan der komme høje bølger og er man ikke en erfaren svømmer kan det godt være farligt. Med en udlejningsbil må man ikke gå glip det populære udsigtspunkt som ligger oppe på en bakke. Herfra har man udsigt over de 3 strande som ligger tæt på.

Billig billeje i Kata Noi Beach

Krystal klart vand ved Kata Noi Beach, Thailand – oplev Kata Noi Beach med billeje fra billeje.info. Foto: stefanedberg

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Kata Noi Beach

Benytter man sig af biludlejning vil man have rig mulighed for at tage til de andre strande som ligger nærved. Alle strandene har noget forskelligt at byde på. Kata Noi Beach har ikke så mange restauranter og barer, men med biludlejning vil man hurtigt kunne komme til Kata Beach hvor man vil kunne finde restauranter, barer og shopping muligheder.

Vandet ved Kata Noi Beach er krystalklart og derfor er det et populært sted at snorkle. Man vil finde masser af dyreliv i vandet og er man der ikke i monsun perioden vil hele familien kunne bade her uden problemer.

Find den billigste lejebil i Kata Noi Beach Find Billeje her --> Sammenlign priser her