Billeje i Phuket lufthavn

Phukets internationale lufthavn er den anden travleste lufthavn i Thailand. Der strømmer hvert år millioner af passagerer gennem Phukets lufthavn, da øen er en af de mest kendte destinationer i Thailand. Dette er selvfølgelig ikke helt uden grund, da Phuket byder på masser af naturlig skønhed.

Phukets lufthavn (HKT) ligger nær de mange populære ferieområder og det er mennesker fra hele verden der rejser hertil. Lufthavnen er en vigtig del af øens turisme og her er 10 flyselskaber som flyver til hele verden. Phuket lufthavn håndterer mere end 2,9 millioner passagerer, 27.000 fly og 12.000 tons gods hvert år, så der er nok at se til for medarbejderene i lufthavnen.

Phuket lufthavn tilbyder taxi, bus og enda limosineservice fra lufthavnen og til dit hotel, men vil man have ekstra frihed til at udforske Phuket kan billeje fra Phuket lufthavn anbefales. Bestiller man billeje hjemmefra kan man have sin udlejningsbil stående klar når man lander med flyet.  De biludlejningsfirmaer som tilbyder billeje i Phuket lufthavn er Avis, Budget, Hertz, Sixt, Europcar og Thai rent a car.

Billig billeje i Phuket lufthavn

Et fly letter fra Phuket lufthavn, Thailand – find billig billeje i Phuket lufthavn med billeje.info. Foto: Andy_Mitchell_UK

Oplev Phuket med billeje

Har du bestilt billeje hjemmefra vil du have din udlejningsbil klar når du lander i Phuket lufthavn. Herfra er det dejligt nemt at komme til din destination på Phuket. Det bedste ved at leje en bil i Phuket er at du kan opleve alt hvad øen har at byde på, på egen hånd. Har man ikke bestilt billeje, vil mange blive ved den samme strand og se det samme hver dag. Har man dog bestilt billeje har man rig mulighed for at uforske de mange strande hvor der ikke kommer så mange turister. Her vil naturen og stranden være mere uberørte og man for følelsen af at være på en øde bounty ø.

Når man har en udlejningsbil kan vi kun anbefale at man kører rundt og besøger de mange små landsbyer som ligger rundt omkring på øen, her vil man opleve det mere “naturlige” Thailand og man må selvfølgelig heller ikke gå glip af en tur i junglen.

Da de fleste af øens turister kommer til Phuket for at være ved de mange vidunderlige strande er der masser af forskellige vand aktiviteter mand kan tage sig til såsom, vandski, snorkling og ikke mindst dykning.

Find den billigste lejebil i Phuket lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her