Billeje i Patong Beach

Billig billeje i Patong Beach. Skal du bruge en billig lejebil i Patong Beach så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvor og hvornår i Patong Beach du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Patong Beach med en udlejningsbil

Patong er en kaotisk by med smukke og kurvede strande. Gaderne syder med souvenirbutikker, barer, restauranter, dykker butikker, rejsebureauer, hoteller og alt der imellem. Vil man feste er man kommet til det helt rigtige sted. I Patong Beach finder man masser og barer og om natten kan man ikke undgå at ligge mærke til de pulserende klubber hvor letpåklædte og gyldenbrune turister danser til langt ud på natten. Er man til mere afslappende natteliv kan man tage ned på en af de lokale strandbarer hvor der er lidt mere roligt.

Vil man lidt væk fra det pulserende natteliv kan man tage sin udlejningsbil til en af de nærliggende strande og dase eller dykke. Med en udlejningsbil vil man også have mulighed for at tage til Phuket by og gå shop amok.

I Patong kan man også få god mad. Her er masser af restauranter med hvidklædte duge, hvor man kan få kæmperejer og gode italienske vine. Selvom Patong Beach kan være et hæsblæsende sted, er det også utrolig romantisk, især på de mange gode restauranter.

Billig billeje i Patong Beach

Smuk solnedgang ved Patong Beach, Thailand – oplev Patong Beach med billeje fra billeje.info. Foto: kudumomo

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Patong Beach

Hat Patong er Phukets mest populære strand og det virker som om den forsøger at blive den næste Pattaya. Gaderne er fyldt med neonlysene skilte, som prøver at lokke dig ind til en drink eller øl. Det er dog ikke helt så slemt som Pattaya og om dagen er her også dejligt for familier med børn.

Benytter man sig af biludlejning anbefaler vi at man tager et smut rundt på øen og oplever nogle af de mange forskellige strande og det flotte naturliv, som Phuket har at byde på.

Find den billigste lejebil i Patong Beach Find Billeje her -- data-src=