Billeje i Karon Beach

Billig billeje i Karon Beach. Skal du bruge en billig lejebil i Karon Beach så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvornår og hvor i Karon Beach du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Karon Beach med en udlejningsbil

Karon Beach er den næststørste strand på Phuket med en længde på mere end 3 km. Karon Beach ligger cirka 20 km fra Phuket by. Man finder ikke mange hoteller som ligger på stranden med for det meste ligger der en vej imellem (dog en stille vej). Derfor er næsten hele stranden offentlig og kan bruges af alle. Den lange brede strand er en hvid sandstrand hvor der er en “sti” til fodgængere og cyklister. Mod syd finder man et vidunderligt koralrev som er populært blandt de mange dykkere som kommer hertil.

I den nordlige centrale del af Karon Beach, finder man de fleste barer og restauranter, men man skal ikke regne med de store nattelige aktiviteter ved Karon Beach. Der er ikke masser af diskoteker som man ser andre steder men mere hyggelige barer hvor man kan slappe af og drikke et par øl. Med en udlejningsbil vil man have mulighed for at opleve resten af Phuket på egen hånd.

Billig billeje i Billeje i Karon Beach

Den vidunderlige strand ved Karon Beach, Thailand – oplev Karon Beach med billeje fra billeje.info. Foto: M0les

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Karon Beach

I den nordlige tredjedel af Karon Beach er der hovedsageligt ubebygget og her finder man også Nong Harn Lake, der er den største park på Phuket. Her nyder mange at tage en cykeltur eller løbetur før de tager på stranden for at dase.

I den nordlige del af Karon finder man også hvid sandstrand med krystalklart vand og har man benyttet sig af biludlejning kan man køre herop og nyde godt af at der ikke er lige så mange turister som på resten af Karon Beach.
I den sydlige del af Karon Beach finder man en smal vej mellem Kata og Karon hvor der ligger en række virksomheder, samt Dino Park Mini Golf som er en sjov forlystelse for hele familien.

Find den billigste lejebil i Karon Beach Find Billeje her --> Sammenlign priser her