Billeje i Krabi

Bestil din billeje i Krabi i Thailand med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Krabi og det øvrige af det sydlige Thailand.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Krabi, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Krabi-provinsen og det sydlige Thailand i dit helt eget tempo.

Krabi

Phra Nang strand, omkring 5 kilometer fra Krabi by. Foto-kredit: kallerna. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Krabi

Krabi er hovedbyen i provinsen af samme navn beliggende ud til Phang Nga-bugten og Malaccastrædet og omgivet af provinserne Phang Nga, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat og Trang på det sydlige Thailands vestlige kyst. Byen har omkring 53.000 indbyggere, hvoraf mange ernærer sig af provinsens store turistsektor.

De fleste rejsende bruger Krabi som afsæt til videre rejser til nogle af de omkringliggende byer, såsom Ko Lanta mod syd, Ko Phi Phi mod sydvest og Ao Nang. Dette er dog synd, da Krabi har utroligt meget at byde på. De lokale er utroligt charmerende og venlige og man føler sig altid velkommen som gæst i byen. Når man holder ferie i Krabi, finder man også hurtigt ud af, at området byder på en sand overflod af god mad og fantastiske afslapningsmuligheder.

Krabi har desuden nogle vidunderlige strande, hvor det er perfekt at svømme eller snorkle i det krystalklare vand. Skulle du få lyst til lidt spænding, kan du tage ud og dykke eller prøve en vandscooter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Krabi

Der er i skrivende stund flere forskellige biludlejningsfirmaer i både byen og  Krabi-provinsen. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Krabi og det sydlige Thailand. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Krabi online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Krabi, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste internationale lufthavn er Krabi lufthavn, der kun ligger omkring 21 kilometer uden for byen, men for skandinavisk rejsende kan det anbefales ar bruge Phuket Internationale Lufthavn, der som regel har sæsonmæssige flyvninger til de skandinaviske hovedstæder på programmet. Læs alt om billeje i Phuket Internationale lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Krabi

Der findes mange interessante og seværdige steder i det sydlige Thailand, som du kan opleve med en lejebil fra Krabi, foruden naturligvis Krabi selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Krabi, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Phra Nang Tsrand (ca. 5 km)
  • Tiger Cave Temple (ca. 6 km)
  • Tha Pom Klong Song Nam (ca. 23 km)
  • Than Bok Khorani National Park (ca. 42 km)
  • Phuket (ca. 159 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Krabi her.

Find den billigste lejebil i Krabi Find Billeje her --> Sammenlign priser her