Billeje på Allegro Grand Pineapple Resort

Velkommen til informationer og gode råd om billeje på Allegro Grand Pineapple Resort. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Allegro Grand Pineapple Resort, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje på Allegro Grand Pineapple Resort fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Antigua strand. Lej bil på Billeje.info

Find de bedste strande på Antigua med billeje. Foto: Paul Kowalow

Ferie på Antigua med All inclusive

Allegro Grand Pineapple Resort ligger på den caribiske ø Antigua. Resortet ligger helt ned til vandet og har knap 200 værelser. Her kan du ifølge resortet se frem til en tropeferie med All inclusive i en afslappet atmosfære.

Vil du ikke bruge hele ferien på stranden ved Allegro Grand Pineapple Resort, er billeje en oplagt mulighed for at udforske resten af Antigua. Med egen lejebil har du friheden til at opsøge andre dejlige strande og seværdigheder i dit eget tempo.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje på Allegro Grand Pineapple Resort

På Allegro Grand Pineapple Resort har du mulighed for at benytte billeje fra forskellige biludlejningsselskaber, og i søgemaskinen over denne artikel kan du nemt finde den billigste billeje.

Hvis du ønsker at leje en billig bil i en anden by eller lufthavn i Antigua og Barduba, så læs mere i vores guide om Antigua og Barduba billeje. Her finder du en komplet oversigt over alle udlejningssteder i landet og ikke mindst gode tips til at finde den billigste lejebil

Find den billigste lejebil ved Allegro Grand Pineapple Resort Find Billeje her --> Sammenlign priser her