Billeje i Andorra La Vella

Bestil din billeje i Andorra La Vella i det sydvestlige Andorra med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i det sydvestlige Andorra mellem Frankrig og Spanien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Andorra la Vella er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Andorra la Vella og det sydvestlige Andorra i dit helt eget tempo.

Andorra la Vella

Andorra la Vella. Foto-kredit: Gertjan R.. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Hovedstaden i Andorra

Andorra La Vella har blot lidt over 22.000 indbyggere, men kan til gengæld bryste sig af titlen som Europas højest beliggende hovedstad (1.023 meter). Byen er om vinteren en populær ski-destination og turisme udgør en vigtig indtægtskilde. Mange besøger dog også Andorra La Vella for at benytte de gode muligheder for at shoppe billigt, takket være de lave skatter og afgifter i forhold til nabolandene.

Vil du opleve lilleputlandet og eventuelt komme nemt frem til de forskellige skiresorts, er billeje i Andorra la Vella et godt valg, da det giver mulighed for at rejse med større fleksibilitet. Det kan dog anbefales at reservere billeje online i forvejen, hvis du vil være sikker på at få en lejebil.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Andorra La Vella

Der er pt to biludljeningsfirmaer tilstede i Andorra La Vella, det internationalt kendte biludlejningsfirma Avis og det lokale Ifrent. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Andorra La Vella og det sydvestlige Andorra. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Andorra La Vella online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Andorra La Vella, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Andorra-La Seu d´Urgell lufthavn, men den har pt ingen kommercielle flyrejser. Den nærmeste internationale lufthavn er Perpignan-Riversaltes lufthavn i Frankrig, som ligger omkring 172 kilometer væk.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Andorra La Vella

Der findes mange interessante og seværdige steder i Andorra og Pyrenæerne, som du kan opleve med en lejebil fra Andorra La Vella, foruden naturligvis Andorra La Vella selv, der byder på masser af store oplevelser.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Andorra La Vella, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Fontaneda (ca. 14 km)
  • Arinsal (ca. 11 km)
  • Parc Natural de la Vall de Sorteny (ca. 22 km)
  • Berga, Catalonien (ca. 91 km)
  • Foix, Frankrig (ca. 98 km)
  • Lleida (ca. 148 km)

Nyttige links

Besøg den  oficielle hjemmeside for turisme i Andorra her.

Find den billigste lejebil i Andorra La Vella Find Billeje her --> Sammenlign priser her