Billeje i Bruxelles Lufthavn

Bestil billeje i Bruxelles Lufthavn og kom billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, enten ind til selve Bruxelles eller til resten af Belgien. Med sin centrale beliggenhed giver Bruxelles Lufthavn dig et perfekt udgangspunkt for at udforske landet med biludlejning. Selv det fjerneste hjørne er inden for et par timers kørsel fra lufthavnen.

Bruxelles Lufthavn
Bruxelles Lufthavn er hovedlufthavnen for den belgiske hovedstad. Omkring 50 kilometer syd for byen ligger en mindre lufthavn, som primært benyttes af lavprisflyselskaber. Foto: Brussels Airport, CC BY-SA 2.0

I hjertet af Europa

Bruxelles Lufthavn beskriver selv deres beliggenhed som lige “I hjertet af Europa”. Med sin placering mindre end 12 kilometer nordøst for Bruxelles ligger lufthavnen da også tæt på et af Europas vigtigste politiske knudepunkter. Lejer du en bil, har du dog også resten af Belgien inden for din rækkevidde.

Bruxelles Lufthavn (også kendt som Brussels Zaventem Airport), er en stor international lufthavn, der benyttes af omkring 25 millioner passagerer årligt. De kan vælge mellem et væld af direkte ruter til destinationer rundt om i verden. I skrivende stund er den mest populære europæiske rute den til Madrid, mens New York topper listen over de oversøiske destinationer.

Lufthavnen har én terminal, som har en række fløje, hvor du finder de forskellige gates. I terminalen finder du en lang række faciliteter såsom caféer og restauranter, som naturligvis byder på både belgiske øl og kaffe. Ligeledes har lufthavnsterminalen rigelig med butikker, heriblandt verdens største chokoladebutik som sælger 1,5 kg chokolade i minutter!

Lej en bil i Bruxelles Lufthavn

Adskillige biludlejere er repræsenteret i Bruxelles Lufthavn såsom Avis, Enterprise og Sixt, så du har normalt gode muligheder for at finde en passende lejebil. Vil du være helt sikker på, at der faktisk er en ledig bil, når du ankommer, bør du dog altid reservere den hjemmefra. Du kan nemt søge efter billeje i Bruxelles Lufthavn i søgemaskinen øverst her på siden. Søgemaskinen fra CarTrawler sammenligner hurtigt priser fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen, så du slipper for at tjekke hver enkelt. Alle priser inklusive fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Du finder biludlejernes skranker i ankomsthallen. Det er derfor ganske ukompliceret at få udleveret sin lejebil straks efter ankomst. Når du har overstået de sidste formalia ved skranken, er der blot en kort gåtur hen til parkeringsområdet for lejebilerne. Tilsvarende er det nemt, når du skal returnere din bil igen. Du skal blot følge skiltningen til parkeringen fra motorvejen.

Biludlejning i Bruxelles Lufthavn – kom nemt rundt i Belgien

En stor del af lufthavnens passagerer har den belgiske hovedstad som det endelige rejsemål. Men lejer du en bil i Bruxelles Lufthavn, har du også alle det lille lands andre større byer inden for kort rækkevidde. Længst væk ude mod kysten ligger Brugge, som du i bil dog kan nå på bare lidt over en time. Byer som Liege, Gent og Antwerpen ligger endnu tættere på.

Der er altså god grund til at benytte dig af biludlejning i Bruxelles Lufthavn, hvis du ikke udelukkende skal opholde dig i den centrale del af hovedstaden. En lejebil er da heller ikke blot en måde at komme nemt fra A til B på. Den giver dig også friheden til at udforske Belgien i dit eget tempo uden at skulle bekymre dig om offentlig transport. Landet byder på meget andet end chokolade og øl. I mange af byerne kan du for eksempel få lang tid til at gå med at nyde stemningen i de charmerende gamle bykernes smalle, brostensbelagte gader. Lejer du en bil, kan du desuden nemt køre videre til for eksempel Luxembourg eller Amsterdam.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Byer inden for rækkevidde med billeje:

  • Bruxelles
  • Liege
  • Gent
  • Antwerpen
  • Brugge
  • Amsterdam (tjek din lejebetingelser angående regler for at krydse grænser)

Nyttige links:

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Bruxelles Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her