Billeje i Gent

Bestil din billeje i Gent her på Billeje.info, hvis du vil tjekke flere biludlejningsselskaber på én gang efter den billigste pris på din lejebil. Reserverer du biludlejning online, spilder du ikke tid på offentlig transport i Gent.

Gent
Bestil billeje i Gent Lufthavn og nyd den idylliske by i dit eget tempo. Foto: Dimitris Vetsikas, Pixabay.

Ideel til en forlænget weekend

Gent er hovedstaden i den flamske provins Østflandern og var igennem middelalderen en af de største og rigeste byer i hele Europa og i øvrigt fødeby for de to tysk-romerske kejsere, Karl 5. og Ferdinand 1.

I Gent kan man i juli måned blandt andet opleve den årlige Gentse Feesten, på dansk Gent Festival, som er en musik- og teaterfestival, der har foregået i Gent siden 1843 og den mere moderne version af festivalen siden 1969.

Alt i alt kan denne by byde på et væld af historiske og kulturelle oplevelser til en forlænget weekend eller mere. Lejer du en bil i Gent, kommer du ikke blot nemt rundt i byen, men har også et godt udgangspunkt for at rejse rundt i resten af Belgien.

Biludlejning i Gent

Vil du kunne bevæge dig rundt i Gent og resten af Belgien helt uafhængigt af offentlig transport? Ikke noget problem! Der er adskillige biludlejere i byen, så hvis blot du booker din bil på forhånd, er der gode chance for at finde en billig lejebil.

I søgemaskinen øverst her på siden, som stilles til rådighed af CarTrawler, kan du på få sekunder sammenligne priser fra mange forskellige firmaer såsom Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Du skal blot angive, hvornår og hvor længe du har brug for at leje en bil i Gent. Så giver CarTrawler dig på få sekunder en oversigt over de bedste tilbud. Dernæst er du blot et par klik mere fra at sikre dig den helt rigtige bil til den bedste pris.

Oplev mere med billeje i Gent

Når du har besøgt det flotte slot og de andre seværdigheder i Gent, har du så godt som hele Belgien inden for din rækkevidde med biudlejning. Gent ligger således i et trafikalt knudepunkt med motorvejsforbindelse i alle fire retninger ud af byen. Det tager dig for eksempel ikke mere end 40 minutter at køre til Bruxelles og Antwerpen, ligesom charmerende Brugge og Kortrijk kun er 30 minutter væk.

Med en bil til rådighed kan du også nemt få tid til at lægge vejen forbi Sint-Martens-Latem blot et kvarters kørsel uden for Gent. Den lille landsby er kendt for sine kunstmuseer med værker af malerne, der i tidens løb har fundet deres inspiration her i den smukke, grønne Leie floddal.

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • Sint-Martens-Latem
  • Bruxelles
  • Antwerpen
  • Brugge
  • Kortrijk

Nyttige links

Visit Ghent

Find den billigste lejebil i Gent Find Billeje her -- data-src=