Billeje i Kortrijk Lufthavn

Kilde: redvers

Bestil din billeje i Kortrijk Lufthavn og oplev mere af byen med en lejebil til rådighed. Der er masser af spændende og interessante seværdigheder at finde i den belgiske by, og med biludlejning er du helt uafhængig af offentlig transport eller guidede ture.

Lufthavnen

Kortrijk Lufthavn ligger, som navnet antyder i udkanten af byen Kortrijk. Lufthavnens officielle navn er dog Flanders International Airport (lufthavnskode KJK), omend den lokalt også omtales som Kortrijk-Wevelgem International Airport. Der er tale om en lille lufthavn uden fast rutetrafik. Det er således mest charterfly for forretningsrejsende og mindre privatfly, der benytter lufthavnen. Ifølge lufthavnens egne oplysninger benyttes den årligt af omkring 100.000 passagerer.

Der er omkring kun omkring 4 km ind til centrum af Kortrijk fra lufthavnen, hvilket du afhængigt af trafikken normalt kan tilbagelægge på omkring 10 minutter, hvis du lejer en bil.

Biludlejning i Kortrijk Lufthavn

Selvom der er et begrænset kundegrundlag i en lufthavn uden faste rutefly, er der ikke desto mindre flere biludlejningsselskaber, som betjener Kortrijk Lufthavn. Det drejer sig blandt andet om Avis, Europcar og Budget. Da de dog ikke nødvendigvis har kontorer i selve lufthavnen, bør du altid reservere din lejebil i forvejen.

Det kan du hurtigt gøre i søgemaskinen her på Billeje.info, der indhente de billigste priser på billeje i Kortrijk Lufthavn fra de forskellige udbydere. Så slipper du for selv at skulle lede efter de bedste tilbud hos hvert enkelt firma, men kan i søgeresultatet nemt finde den laveste pris på den bil, som passer bedst til dine behov.

Lej en bil i Kortrijk Lufthavn til sightseeing

Som turist på bilferie i den vestflamske by Kortrijk, vil man kunne opleve et væld af interessante bygninger og kirker. Kortrijk er blandt andet kendt for sit beginerkloster, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste og et væld af smukke kirker – her især det gotiske Notre-Dame og Sankt Antonius Kirke – og mange flere interessante bygningsværker, som man nemmest kommer til og fra med en lejebil til rådighed.

Kortrijk ligger lige ved floden Leie, hvilket i sig selv gør byen til et naturskønt område. Udover sine utrolige bygningsværker, kan Kortrijk også byde på spændende shopping. På Buda-øen, som er kendt for at være byens underholdningsdistrikt, finder du også masser af hyggelige cafeer og spisesteder.

I Kortrijk er det et must at smage den berømte Kalletaart (Kalletærte), opkaldt efter Kalle – en af de tidligste borgere i byen – som byen også er kendt for. For de mindste turister og familier med børn, er der Kortrijk 1302, som er et interaktivt museum, især henvendt til børnefamilier.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer i nærheden

Du kan næppe få mange dage til at gå med at udforske seværdighederne i selve Kortrijk. Med billeje er det derfor oplagt også at besøge nogle af de andre byer og seværdigheder i regionen.

  • Gent
  • Roubaix (Frankrig)
  • Brugge
  • Slagmarkerne fra 1. verdenskrig ved Ypres (Ieper)

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside
Visit Kortrijk

Find den billigste lejebil i Kortrijk Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her