Billeje i Ostend-Brugge lufthavn

Bestil din billeje i Ostend-Brugge lufthavn i Belgien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Brugge, Ostend og den nordvestlige del af Belgien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Ostend-Brugge lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Ostend, Brugge og den nordvestlige del af Belgien i dit helt eget tempo.

Ostend-Brugge Lufthavn

Ostend-Brugge Lufthavn. Foto-kredit: LimoWreck. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Ostend-Brugge lufthavn

Ostend-Brugge lufthavn hedder officielt Internationale Luchthaven Oostende-Brugge og har lufthavnskoden OST. Lufthavnen ligger på adressen Nieuwpoortsesteenweg 889, 8400 Oostende, Belgien, ca. 5,5 kilometer fra byen Ostend og ca. 30 kilometer fra byen Brugge i det nordvestlige hjørne af Belgien.

Lufthavnen blev allerede under første verdenskrig brugt til militær landingsplads for fly og blev så umiddelbart efter anden verdenskrig lavet om til international lufthavn. I dag er Ostend-Brugge lufthavn knudepunkt for Meridian Airways og bliver hovedsageligt brugt til godstrafik, men er i løbet af de senere år efterhånden blevet mere og mere populær til brug af fly til charterrejser og ferierejser, og har destinationer ud til bl.a. Spanien, Grækenland, Tyrkiet og Frankrig.

Vil du rejse direkte fra Danmark, skal du i de fleste tilfælde regne med en eller to mellemlandinger, inden du ankommer til Ostend-Brugge Lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Ostend-Brugge lufthavn

Der er pt to store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Ostend-Brugge Lufthavn, nemlig Budget og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Ostend og Brugge og den øvrige del af det nordvestlige Belgien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Ostend-Brugge Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Ostend-Brugge Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Ostend-Brugge lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i det nordvestlige Belgien, som du kan opleve med en lejebil fra Ostend-Brugge lufthavn, foruden naturligvis byerne Ostend og Brugge selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Ostend-Brugge lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Ostend (ca. 5,5 km)
  • Brugge (ca. 30 km)
  • Gent (ca. 67 km)
  • Kortrijk (ca. 64 km)
  • Antwerpen (ca. 124 km)

Nyttige links

Besøg Ostend-Brugge Lufthavns hjemmeside her.
Besøf Brugges officielle hjemmeside her.

Find den billigste lejebil i Ostend-Brugge lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her