Billeje i Esbjerg Lufthavn

Billeje i Esbjerg Lufthavn er en mulighed for at komme hurtigt, billigt og nemt videre på din rejse fra Esbjerg Lufthavn til andre byer i Danmark. Find og bestil din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du nemt kan finde de billigste priser.

Man by the Sea. Foto: Martin Nikolaj Christensen, CC BY 2.0

“Hellere lille og vågen….”

Nutidens Esbjerg Lufthavn blev indviet 1971, men havnebyen har faktisk haft en lufthavn helt siden 1937. Tidligere tilbød Esbjerg Lufthavn (lufthavnskode EBJ) faste ruteflyvninger til Københavns Lufthavn. I dag er indenrigsflyvningen dog helt ophørt, men til gengæld kan du flyve herfra til Stavanger Lufthavn i Norge og Aberdeen i Skotland. Derudover er Esbjerg Lufthavn et vigtigt bindeled for helikoptertrafikken mellem fastlandet og olie- og naturgasfelterne i Nordsøen.

Den officielle målsætning for Esbjerg Lufthavn er “at blive Nordens offshore-lufthavn nr. 1.” Men selvom lufthavnens ruter til Aberdeen og Stavanger således primært er etableret på grund af de to byers rolle i olieindustrien, er ruterne også blevet populære blandt fritidsrejsende, som tager på henholdsvis jagtrejser og golfrejser til Skotland eller vil opleve Norges smukke fjorde med udgangspunkt i Stavanger. De to ruter fra Esbjerg Lufthavn drives af skotske Loganair og Danish Air Transport. Der oprettes desuden af og til midlertidige ruter til for eksempel Folkemødet på Bornholm.

Book en lejebil i Esbjerg Lufthavn online

Lufthavnen ligger tæt ved Esbjerg-motorvejen. Bestiller du din billeje i Esbjerg Lufthavn hjemmefra, kommer du derfor hurtigt videre fra lufthavnen, og du slipper ikke mindst for besværet med at finde en bus eller taxa til din videre rejse.

Det er ikke svært at finde billig billeje i Esbjerg Lufthavn, da Avis Biludlejning, Europcar og Hertz, alle betjener Esbjerg Lufthavn. Alle med kundebetjening i lufthavnens terminal. Vil du være sikker på at der faktisk er en ledig lejebil til dig, når du ankommer til Lufthavnen, bør du booke den hjemmefra.

Du kan nemt søge efter og bestille billeje i Esbjerg Lufthavn i søgemaskinen her på Billeje.info. Søgemaskinen sammenligner priser fra alle billeje-selskaber i samarbejde med CarTrawler. Hvis du bestiller billeje i Esbjerg Lufthavn, er prisen normalt inkl. fri kilometer og altid uden skjulte gebyrer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Flere muligheder med biludlejning i Esbjerg Lufthavn

Da der blot er nogle få hundrede meter fra Esbjerg Lufthavn E20/Esbjergmotorvejen, kan du hurtigt komme videre med billeje. Det vil derfor tage dig mindre en et kvarter at køre ind til byens centrum, hvis du har et ærinde her. Der er dog også mange andre interessante udflugtsmål nær Esbjerg, som er oplagt at udforske med billeje:

  • Kæmpeskulpturen Mennesket ved Havet: Du kan for eksempel køre en tur ud for at se Esbjergs vartegn, Svend Wiig Hansens store skulptur “Mennesket ved Havet”, der står 4 kilometer fra Esbjerg centrum.
  • Vadehavscentret: Esbjerg Lufthavn ligger tæt ved Danmarks største nationalpark: Vadehavet.
  • Blåvands Huk: Danmarks vestligste punkt.
  • Tirpitz: Ny topattraktion i verdensklasse.

Du kan finde mere information om lufthavnen på dens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Esbjerg Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her