Billeje i Luton lufthavn

Med billeje kan du nemt komme videre fra Luton Lufthavn ind til London. I din lejebil kan du takket være lufthavnens gode forbindelser til M1 og M25 motorvejene dog også hurtigt rejse videre til andre dele af England. Billeje giver dig fuld frihed til at udforske landet i dit eget tempo.

London Luton Airport
London Luton Airport benyttes primært af lavprisflyselskaber. Foto: Steff, CC BY-SA 3.0

Luton Lufthavn, der officielt hedder London Luton Airport, er en favorit blandt lavprisflyselskaber som EasyJet og Ryanair. De bringer årligt over 16 millioner passagerer til og fra lufthavnen, hvilket gør den til en af de travleste i England. I alt er der forbindelser til omkring 150 destinationer rundt om i verden fra Luton Lufthavn.

Luton Lufthavn har én to-etagers terminal, der gennem årene har gennemgået adskillige opgraderinger og udvidelser. Her finder du et godt udvalg af butikker, restauranter, caféer, barer og faciliteter som et vekselbureau og gratis WiFi.

Biludlejning i Luton Lufthavn

Der er forbindelse til Luton Lufthavn med bus og tog (det sidste stykke fra togstationen skal du med shuttlebus). Ønsker du ikke at være afhængig af offentlig transport, er der dog også et godt udvalg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Det inkluderer blandt andet Avis, Budget, Europcar, Hertz og Enterprise.

Udlejerne er samlet i det såkaldte ‘Car Hire Centre’, der ligger i den nordlige del af lufthavnsområdet. Der kører en gratis shuttlebus fra ‘Bay C’ ved terminalen hen til biludlejningscenteret.

Du bør bestille biludlejning i Luton Lufthavn (lufthavnskode LTN) på forhånd. Så kan du hurtigt få udleveret din lejebil, og ikke mindst kan du lettere finde den bedste pris. Det kan du hurtigt gøre i søgemaskinen her på Billeje.info. Du skal blot angive, hvornår du ønsker at afhente din bil. Dernæst bruger søgemaskinen blot nogle få sekunder på at lave en oversigt over tilgængelige lejebiler – sorteret efter pris.

Er du kun interesseret i lejebiler af en vis størrelse eller type, kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion. Denne kan du også benytte, hvis du ønsker at benytte bestemte biludlejningsfirmaer.

Derfor skal du leje en bil i Luton Lufthavn

Luton Lufthavn er populær blandt rejsende, som vil billigt til London. Det tager da heller ikke langt tid at tilbagelægge de omkring 45 kilometer ind til den engelske hovedstad. Det er dog især, hvis du ikke blot skal på storbyferie, men også vil opleve andre dele af landet, at billeje i Luton Lufthavn for alvor kommer til sin ret.

Placeringen nær landsbyen Luton nord for London gør lufthavnen til et godt udgangspunkt for med en lejebil at drage på opdagelse i de mere landlige dele af England. På mange måder giver de naturskønne områder og historiske byer, der er inden for kort rækkevidde af Luton Lufthavn, dig et bedre indblik i det traditionelle England end den store internationale metropol London.

Hvis du lejer en bil, kan du for eksempel nemt fortsætte direkte fra Luton Lufthavn til den charmerende, gamle universitetsby Oxford eller det idylliske Cotswolds. Ligeledes kan det varmt anbefales at køre en tur til Cambridge for at opleve det stemningsfulde universitetsområde i den gamle bydel og de store grønne områder ved floden, Cam.

Populære destinationer

Planlægger du en bilferie i England med udgangspunkt i Luton Lufthavn? Husk at mange biludlejningsfirmaer tilbyder såkaldt ‘One Way’ billeje, hvor du afleverer din lejebil et andet sted, end hvor du afhentede den. Det er en god mulighed for at nå længere omkring i løbet af din ferie, da du ikke behøver at vende tilbage til udgangspunktet

  • London: Skal du kun opholde dig i det centrale London, er en bil ikke det mest oplagte transportmiddel. Men har du også brug for at kunne komme omkring til andre områder, kan billeje være relevant.
  • Oxford
  • Cambridge
  • Cotswold
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Praktiske links

Officiel hjemmeside for Cotswolds
Londons egen turisthjemmeside

Find den billigste lejebil i Luton Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her