Billeje i Southend Lufthavn

Bestil billeje i Southend Lufthavn hjemmefra og kom nemt det sidste stykke ind til London. Med sin placering i den sydøstlige del af landet giver Southend Lufthavn dig også et godt udgangspunkt for at tage på en rundrejse i et af de smukkeste områder i England med biludlejning.

Southend Airport
Southend Lufthavn. Foto: Chris j wood, CC BY-SA 3.0

Southend Lufthavn hedder officielt London Southend Airport. Den regnes da også blandt de lufthavne, der betjener Englands hovedstad, selvom det er den af lufthavnene, som ligger længst fra London (61 kilometer).

Historisk har Southend Lufthavn dybe rødder næsten helt tilbage til tiden lige efter, at det første rigtige fly blev opfundet af Wright-brødrene i USA. De første fly der lettede fra området, hvor lufthavnen i dag ligger, deltog således i 1. verdenskrig. Lufthavnen var på grund af sin beliggenhed nær Den Engelske Kanal også i brug under 2. verdenskrig under navnet RAF Rochford.

I dag benytter knap halvanden million rejsende årligt Southend Lufthavn, som har forbindelser til både andre byer i Storbritannien og på de europæiske fastland. Lufthavnen har ambitioner om tiltrække endnu flere passagerer de kommende år. Til det formål indviede man i 2014 en opgraderet, større lufthavnsterminal med bedre faciliteter. Her finder du blandt andet caféer, et par butikker, hæveautomater og et biludlejningskontor.

Lej en bil i Southend Lufthavn

Det er nemt at køre videre fra London Southend Airport i bil. Du når således hurtigt ind til M25-ringvejen omkring London, hvorfra der er motorvejsforbindelse både ind til hovedstaden og andre dele af landet. Det er normalt ikke noget problem at finde vej, men hvis du i forvejen skal koncentrere dig ekstra på grund af venstrekørslen, kan det dog være en fordel med en GPS.

I skrivende stund er det Europcar, der betjener Southend Lufthavn. Deres udlejningskontor finder du en kort gåtur fra terminalen ved korttidsparkering. Bruger du søgemaskinen her på Billeje.info kan du altid nemt søge efter den billigste lejebil, uanset hvilket biludlejningsfirmaer der aktuelt findes i lufthavnen.

Du skal blot angive, hvornår du ønsker at afhente din bil. Så giver søgemaskinen dig hurtigt en oversigt over de bedste priser på lejebiler af forskellige størrelser. Er du kun interesseret i én bestemt størrelsesklasse, for eksempel en lille ‘kompakt’ til storbyens tætte trafik eller en komfortabel 7-sæders minivan til en bilferie med hele familien, kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion.

Nemmere med biludlejning i Southend Lufthavn

Selvom ‘London’ indgår i det officielle navn for lufthavnen, er det ikke kun den engelske hovedstad du nemt kan nå med biludlejning i Southend Lufthavn. Beliggenheden i den østligste del af landet giver dig også et godt udgangspunkt for at opleve andre byer og områder, der på mange måder giver et bedre indblik i livet, som det leves i det traditionelle England.

Har du en lejebil, kan du for eksempel nemt køre mod syd over Themsen til den smukke middelalderby Canterbury. Her kan du besøge en af landets ældste og mest imponerende katedraler. Den charmerende by ligger desuden lige ved Kent Downs, et idyllisk område der også et kendt som “The Garden of England”. Her kan du med billeje i ro og mag udforske små søvnige landsbyer, flotte slotte og smuk natur, der inkluderer de berømte hvide klinter ved Dover. Kør eventuelt lang Sussex’ lange kystlinje, hvor der takket være det milde klima på de sydvendte skråninger fremstilles nogle af verdens bedste mousserende vine.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer med billeje

Billeje i Southend Lufthavn med Fri kilometer giver dig den ultimative frihed til at drage på eventyr i det sydøstlige England. Tjek eventuelt også muligheden for at benytte ‘One Way’, hvor du kan aflevere din lejebil et andet sted, hvis du gerne vil nå lidt længere omkring i løbet af ferien.

  • London
  • Canterbury
  • Kent Downs
  • Sussex
  • Brighton

Praktiske links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Southend Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her