Billeje på Ios

Billeje på Ios i Grækenland er en nemt og billig måde at sikre dig selv en oplevelsesrig badeferie. Brug søgemaskinen her på Billeje.info som sammenligner priser og ledige lejerbiler på Ios. Søg nu!

Ios Grækenland
Ios er en ø i Kykladerne. Foto: Titanas, CC BY-SA 2.0

En populær fest-ø

Gennem de sidste par år har Ios fundet sin vej til Europas ungdoms hjerter. Den lille ø, som lokalt også kaldes Niós, har lidt mere oprindelig karakter og er knapt så livlig som Mykonos, men byder ikke desto mindre på masser af liv, der i juli og august ofte varer hele natten.

Stranden i Mylopotas er for eksempel ikke blot til afslapning, men også et godt sted at prøve kræfter med forskellige former for vandsport, det kan være sig vandski, paragliding eller bare en rolig svømmetur. Stranden er også kendt for at have gode forhold til windsurfing på grund af de friske ægæiske vinde i området.

På Ios finder du Kykladernes karakteristiske landsbyer med de hvidkalkede kubiske huse. Derudover er den lille ø kendt for sine mange kapeller og som det sidste hvilested for Homer, som efter sigende er begravet på den nordlige del af øen ved Plakoto. Sidst, men ikke mindst, byder Ios på en perlerække (mindst 30) af flotte strande som Mylopotas, Yialos og Koubaras.

Der er ingen lufthavn på Ios, men en havneby, Gialos, som ligger nedenfor Chora, som er øens største by. Herfra er der forbindelse til Kreta, Santorini, Milos, Naxos og Paros.

Biludlejning på Ios

Ios er kun 18 kilometer lang, men vil du have mest muligt ud af ferien, bør du leje en bil. Der kører busser fra havnen op til den gamle landsby og flere af de mest populære strande. Men hvis du ikke vil risikere at strande et sted, når dagens sidste bus er kørt, eller vil du bare gerne have muligheden for at rejse rundt på øen i dit eget tempo, er billeje det bedste valg.

Selvom Ios er kendt for sit natteliv og et populært rejsemål for unge, er begge dele primært koncentreret i hovedbyen Chora. Har du en lejebil, kan du derfor nemt køre til dele af øen, hvor tempoet er mere afslappet, og det oprindelige øliv intakt.

Find og bestil biludlejning på Ios i søgemaskinen her på Billeje.info. Den skal blot bruge nogle få sekunder på at søge efter de billigste lejebiler fra de forskellige biludlejningsselskaber på Ios. Så slipper du for selv at undersøge, hvilke firmaer der findes på øen, men får i stedet én samlet prisoversigt.

Find den billigste lejebil på Ios Find Billeje her --> Sammenlign priser her