Billeje i Dublin Lufthavn

Sankt Patricks Katedral i Dublin. Foto: Thorsten Pohl

Billeje i Dublin lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, hvadenten det er til Irlands smukke hovedstad Dublin eller andre destinationer i Irland.

Dublin lufthavn, der ligger 10 kilometer nord for Dublin centrum, giver national og international adgang til Irlands verdenskendte charme og karakter. De transatlantiske flyvninger forbinder lufthavnen til USA, mens Ryanair giver billige indenlandske og europæiske flyvninger.

Lufthavnen har et godt udvalg af restauranter, caféer og barer. Kort-og langtidsopbevaring af bagage tilbydes af rejsegodsopbevaringen, der er beliggende i atriumet i multi-parkeringshuset. Assistance med bagage tilbydes af Greencaps portage service, der findes i afgange- og ankomst-områder. Et apotek og en frisør er placeret på afgangs-niveau i terminalbygningen, mens forældrene vil finde en gratis børnehave på samme niveau.

Business-faciliteter er til rådighed for Anna Livia Airport Club medlemmer og gæster (Tel: (0) 1 814 4521). Faciliteter inkluderer telefon, fax og fotokopiering i boarding-område A, B og C og et mødelokale i boarding-området B. Alle disse faciliteter gør det oplagt at ankomme til Dublin lufthavn og bruge den som springbræt til resten af Irland via billeje i Dublin lufthavn.

Søg efter billeje i Dublin lufthavn i vores billeje-søgemaskine. Billeje-søgemaskinen sammenligner billeje fra alle billeje-selskaber. Hvis du bestiller billeje i Dublin lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Find den billigste lejebil i Dublin Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her