Billeje i Innsbruck Lufthavn

Innsbruck Lufthavn (INN) er den største internationale lufthavn i Tyrol i det vestlige Østrig. Lufthavnen, som ligger ca. 4 km fra centrum af selve Innsbruck, er lokalt også kendt som Kranebitten Airport eller Flughafen Innsbruck.

Særligt om vinteren er der travlt i Innsbruck Lufthavn. Dette er således en populær destination for ski-rejsende, da lufthavnen udgør en vigtig indgangsport til Alperne og en lang række af de bedste skiområder i Østrig. Faktisk kommer over en million rejsende igennem den højtliggende lufthavn hvert år.

Innsbruck Lufthavn ligger lige for foden af Alperne. Foto: Mechtraveller, CC BY-SA 4.0

Allerede ved indflyvningen til Innsbruck Lufthavn, får du en smagsprøve på de smukke østrigske landskaber – ikke mindst på Alperne, der omgiver byen og lufthavnen til alle sider. I vintersæsonen vil de talrige bjergtoppene være dækket af sne og et kærkomment syn, når man som skiturist ankommer fra et gråt og vådt Danmark.

Netop muligheden for at fortsætte direkte op til de kendte skisportssteder i Alperne er nem at udnytte, hvis du i forvejen har sørget for at bestille billeje i Innsbruck Lufthavn. Innsbruck handler dog ikke kun om skiferie og vintersport. Rejser du hertil i sommerhalvåret, kan du også med billeje få fuldt udbytte af regionens mange aktivitetsmuligheder med alt fra fra mountainbiking til vandreture.

Seværdigheder og attraktioner i Innsbruck

Der er mange turister, der lander i Innsbruck og egentlig ikke giver selve byen en chance, da de har travlt med at komme videre til en af de store skiområder, der ligger tæt på. Dette er en skam, for faktisk har Innsbruck i sig selv også ganske meget at byde på. Med omkring 133.000 indbyggere er Innsbruck en af de største byer i Tyrol og provinshovedstad. Alligevel føles det ikke som rigtig storby, men byder i stedet inde i den gamle bykerne på landsby-hygge i bedste østrigske stil.

Der kan godt være, at byen ikke har et væld af store, berømte attraktioner, men netop heri består meget charmen ved Innsbruck. Den 800 år gamle by har opbygget sit eget image og behøver ikke store museer for at tiltrække de mange turister. Beliggenheden for foden af høje bjerge er i sig selv nok til at gøre byen utroligt attraktiv, og det ved indbyggerne i Innsbruck godt, hvorfor stemningen er afslappet og landlig. Bestil billeje i Innsbruck hvis du gerne vil opleve disse naturlige vidundere på nært hold – og ikke kun som en smuk kulisse for denne alpe-by.

Innsbruck har også andre ting at byde på. Broen over Inn er skønt, fredfyldt sted at søge hen, da der her både er kultur, natur og lokale samlet på et sted. Man kan næsten mærke historien suse en om ørerne, når man krydser broen, fordi den i mange år var et helt centralt handelssted i det 12. århundrede, mellem blandt andet Italien, Schweiz og Tyskland.

Hvis du er mere til afslappet ferie, kan du også bare slentre en tur ned af hovedgaden og betragte de mange gamle bygninger, som i dag lægger hus til cafeer og restauranter i alle afstøbninger. Selv hvis du har din base i Innsbruck, er det værd at leje en bil for at tage på udflugter. Kør for eksempel en tur ad den fantastiske Grossglockner højalpine rute som sommeren eller kør op til et af de mange skiområder inden for kort rækkevidde.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Skiområder nær Innsbruck Lufthavn

Lejer du en bil, kan du nå en bred vifte af skiområder inden for bare 90 minutters kørsel af Innsbruck Lufthavn. Det inkluderer områder med alpine pister for både nybegyndere og øvede, men også hundredvis af kilometers langrendsløjper, der snor sig fredeligt gennem træerne. Det er ikke tilfældigt, at Innsbruck to gange har været vært for de olympiske vinterlege. Blandt de populære skisportssteder, du nemt kan fortsætte til i en lejebil fra lufthavnen, er:

  • Seefeld (22 km)
  • Alpbach (57 km)
  • Sölden (83 km)
  • St. Anton (96 km)
  • Ischgl (100 km)

Når du om vinteren bestiller billeje med afhentning i Innsbruck Lufthavn, vil udlejeren naturligvis sørge for, at køretøjet er udstyret med vinterdæk. Ligeledes vil der som regel være mulighed for at inkludere vinterkæder og eventuelt en skiholder, hvis du medbringer dine egne ski.

Transportmuligheder fra Innsbruck Lufthavn

Innsbruck har ligesom resten af Østrig, ganske glimrende offentlig transport. Når du ankommer til lufthavnen, vil du opleve, at der er styr på bus-mulighederne, og du kan faktisk komme hele vejen til banegården for at fange et tog, der kan køre dig videre ind i landet. Busturen tager omkring 20 minutter. Du kan som regel også praje en taxi udenfor ankomsthallen. Det kan dog være noget af et cirkus, hvis du ankommer midt i højsæsonen for skiløb, hvorfor det kan være en god idé at bestille billeje i Innsbruck Lufthavn for at undgå bøvl og problemer – især hvis du har ski og bagage med.

Offentlig transport kan generelt være svær at have med at gøre, når du kommer til et nyt sted i verden. Hvis du samtidig har ski og anden stor bagage med, kan det være svært at komme rundt fra bus til bus. Billeje i Innsbruck Lufthavn kan derfor gøre din ferie mere komfortabel, da du får en anden frihed til at rejse i eget tempo.

Flere af de store, velkendte biludlejningsfirmaer tilbyder biludlejning i Innsbruck Lufthavn, herunder Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz og SIXT. Du kan også finde de lokale biludlejningsfirmaer Buchbinder og Megadrive, som ligeledes ofte har gode tilbud.

Du bør lave din reservation af biludlejning i så god tid som muligt inden ankomst til Innsbruck Lufthavn. Dette skyldes, at der kun er et begrænset antal køretøjer til rådighed for walk-up forbrugere. Særligt i de travle perioder kan du derfor ikke være sikker på, at der er en ledig lejebil af den ønskede type, hvis du møder op uden en reservation.

Find billig billeje i Innsbruck Lufthavn

Både sommer og vinter byder en ferie i de østrigske alper på mange uforglemmelige oplevelser. Lige så spektakulære naturen og landskaberne er, lige så stemningsfulde er mange af alpebyerne. Med billeje kan du få mest muligt ud af både natur- og kulturoplevelser. Spild ikke tiden på at vente på busser eller på at finde en taxi. Bestil i stedet billig billeje i Innsbruck Lufthavn.

Det kan du gøre i søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. I den kan du med én søgning sammenligne de bedste priser fra alle biludlejningsfirmaerne i Innsbruck Lufthavn. I sit søgeresultat vil du se flere forskellige kategorier med alt lige fra kompakte personbiler op til rummelige mini-vans. Ønsker du at leje en bestemt type køretøj, kan du eventuelt bruge søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre oversigten.

Fordelen ved at bruge søgemaskinen fra CarTrawler er, at du slipper for selv at kontakt hver udlejer for at tjekke priser. Priserne i søgemaskinen er altid de aktuelt bedste tilbud. Du vil dog opleve, at særligt i perioden op til for eksempel sommer- eller vinterferien, vil priserne ændres fra dag til dag – som regel opad. Normalt er det derfor bedst at booke din billeje i så god tid som muligt. Husk at du har FRI AFBESTILLING indtil 48 timer før afhentning på de fleste lejebiler.

Se udvalget af flyruter på lufthavnens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Innsbruck Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her