Billeje i Innsbruck Lufthavn

Innsbruck lufthavn (INN) er også kendt som Flughafen Innsbruck og er den østrigske lufthavn i byen Innsbruck i Alperne.

Innsbruck Lufthavn er mere end normalt tæt beliggende på selve byen. Kun 4 km fra selve centrum af byen ligger muligheden for at tage et fly til flere store destinationer i verden. Da Innsbruck er en vigtig destination for ski-rejsende, er der hvert år mange, der vælger at ankomme til netop dette sted i Østrig. Faktisk kommer over en mio. mennesker igennem lufthavnen hvert år, og dette på trods af byens størrelse, der minder mere om Odense.

Når du lander i Innsbruck, vil det gå op for dig allerede inden landing, at lufthavnen befinder sig tæt på den smukke østrigske natur, og ikke mindst på Alperne der omgiver byen til alle sider. I vintersæsonen vil der være dækket af sne, og derfor er synet ganske yndefuldt, hvis man ankommer fra et gråt og vådt Danmark. Muligheden for at bevæge sig op i Alperne er derfor altid til stede, og man bør uden tvivl benytte sig af dette faktum, hvilket kan gøres meget nemt, hvis man i forvejen har sørget for at bestille billeje i Innsbruck Lufthavn. Du sparer således din dyrebare tid og får muligheden have en frihed, der er vigtig, når man er langt hjemmefra.

Innsbruck Lufthavn er speciel af flere årsager. Først og fremmest på grund af at lufthavnen ikke afspejler byens størrelse, da den er væsentlig mindre, end man tror, når man ankommer. Innsbruck Lufthavn er dog heller ikke blevet et knudepunkt grundet den by, den er tilknyttet, men derimod fordi mange af de store skiområder i Østrig ligger ganske tæt på. Heriblandt Sankt Anton, der ligger kun ca. to timer fra lufthavnen.

Seværdigheder og attraktioner i Innsbruck

Der er mange turister, der lander i Innsbruck og egentlig ikke giver selve byen en chance, da de har travlt med at komme videre til en af de store skiområder, der ligger tæt på. Dette er en trist tendens, for faktisk har Innsbruck ganske meget at byde på. Med sine knap 100.000 indbyggere, så er der skabt rammer for landsby-hygge i bedste østrigske stil. Byen bliver betragtet som hovedstaden i Tyrol, og Tyrol er for mange mennesker lig med det mest typiske Østrig, du kan finde.

Der kan godt være, at byen ikke er ved at sprænges af store fantastiske attraktioner, men lige netop heri består charmen. Den 800 år gamle by har opbygget sit eget image og behøver ikke store museer for at tiltrække de mange turister. Hele landskabet har altid været med til skabe en utrolig tiltrækningsværdi, og det ved indbyggerne i Innsbruck godt, hvorfor stemningen er afslappet og landlig. Bestil billeje i Innsbruck hvis du gerne vil opleve disse naturlige vidundere på nært hold – og ikke kun som en kulisse for denne alpe-by.

Innsbruck har også andre ting at byde på. Broen over Inn kan være et fredfyldt sted at opholde sig, da der her både er kultur, natur og lokale samlet på et sted.

Man kan næsten mærke historien suse en om ørerne, når man krydser broen, fordi den i mange år var et helt centralt handelssted i det 12. århundrede, mellem blandt andet Italien, Schweiz og Tyskland.

Hvis du er mere til afslappet ferie, kan du også bare slentre en tur ned af hovedgaden og betragte de mange gamle bygninger, som i dag lægger hus til cafeer og restauranter i alle afstøbninger. Der er flere interessante steder at lære bedre at kende, og det kan derfor være en god idé at benytte billig billeje fra Innsbruck Lufthavn, da dette vil gøre det nemt at nå det hele.

Transportmuligheder fra Innsbruck lufthavn

Innsbruck har ligesom resten af Østrig, ganske glimrende offentlig transport. Når du ankommer til lufthavnen, vil du opleve, at der er styr på bus-mulighederne, og du kan faktisk komme hele vejen til banegården for at fange et tog, der kan køre dig videre ind i landet. Det kan dog være noget af et cirkus, hvis du ankommer midt i højsæsonen for skiløb, hvorfor det kan være en god idé at bestille billeje i Innsbruck Lufthavn for at undgå bøvl og problemer – især hvis du har ski og bagage med.

Offentlig transport kan være svær at have med at gøre, når du kommer til et nyt sted i verden. Hvis du samtidig har ski og anden stor bagage med, kan det være svært at komme rundt fra bus til bus. Billeje i Innsbruck Lufthavn kan derfor gøre din ferie bedre, da du får en anderledes frihed.

Familie og venner vil også værdsætte billeje i Innsbruck Lufthavn, da man i større grupper bør kunne komme nemt rundt i stedet for at skulle blive væk fra hinanden i busser.

Billig billeje i Innsbruck lufthavn

Når du kommer til Innsbruck vil du opleve, at billig billeje fra lufthavnen kan gøre din tur både nemmere og lettere. Du kommer til at kunne nå langt flere ting – uden at skulle stresse over offentlig transport.

Din ferie bliver en nem affære, hvis du bestiller billig billeje i Innsbruck Lufthavn, og du får den frihed, du behøver på din ferie.

Læs om Innsbruck Lufthavn.

Find den billigste lejebil i Innsbruck Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her