Billeje i Glasgow Lufthavn

Vil du hurtigt videre efter landing? Det er nemt at leje en bil i Glasgow Lufthavn. Her på siden finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Glasgow Lufthavn og kan bruge søgemaskinen ovenfor til nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber.

Glasgow Lufthavn

Glasgow Lufthavn (lufthavnskode: GLA) ligger omkring 11 km vest fra bymidten. Det er Skotlands eneste lufthavn med direkte motorvejsadgang, hvilket gør det oplagt at fortsætte den videre færd i bil. Der er dog også gode muligheder for at komme ind til byen og nærmeste togstation med bus.

Lufthavnen er den næstmest benyttede i Skotland efter Edinburgh Lufthavn og den primære indgangsport til den vestlige del af landet. Lufthavnen betjenes da også af en bred vifte af flyselskaber – heriblandt lavprisselskaber som easyJet og Ryanair – med forbindelse til store dele af Europa og endnu fjernere destinationer.

Et stigende antal rejsende benytter Glasgow Lufthavn, og i 2017 åbnedes et nyt center for billeje ved siden af terminal 2 få minutters gang fra hovedterminalen. Her har man samlet alle udlejere som Avis, Europcar, National, Hertz og Enterpriser side om side, så billeje-kunder hurtigere kan få udleveret deres bil efter ankomst.

Når du har fået udleveret din lejebil, betyder den nærliggende M8-motorvej, at du hurtigt kan kommer videre til resten af landet.

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev mere af Skotland med en lejebil

Kører du den korte tur ind til Skotlands største by, finder du et rigt udvalg af kulturelle seværdigheder – blandt andet mange interessante museer og kunstgallerier. Dertil kommer et rigt udvalg af restauranter og traditionsrige pubber.

Glasgow ligger nede i lavlandet, men har du en bil til rådighed, er der alligevel ikke langt til storslået natur. Kør for eksempel direkte fra lufthavnen til den berømte Loch Lomond & The Trossachs National Park, som ligger omkring en halv times kørsel væk. Her venter dig flot natur og hyggelige landsbyer, hvor du for eksempel kan udforske Skotlands gastronomi.

Du kan allerede efter et kvarters kørsel mod vest fra lufthavnen gøre holdt i Houston, en traditionel skotsk landsby, som er et af de mest populære udflugtsmål for øl-entusiaster, der her på Fox & Hounds Pub altid kan udforske et bredt sortiment af lokale øl.

Billigste billeje i Glasgow Lufthavn

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Glasgow Lufthavn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Se alle vores billeje-destinationer i Skotland.

Aktuelle tilbud og kampagner

Vær opmærksom på at der i forbindelse med særtilbud og kampagner kan gælde særlige betingelser for din billeje i Skotland, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du laver den endelige bestilling på din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Glasgow Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Glasgow Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her