Billeje i Istanbul Atatürk Lufthavn

Man skal ikke undervurdere Istanbuls rolle, som den vigtigste by i Tyrkiet. Byen er centrum for mange begivenheder, handel, turisme, kultur og meget meget mere. Derfor er det også væsentligt, at den største lufthavn i Istanbul har et navn, der afspejler byens vigtighed for Tyrkiet.

Lufthavnen i Istanbul er opkaldt efter Tyrkiets største leder – Atatürk. Der er en klar sammenhæng mellem, hvordan det moderne Tyrkiet ser ud i dag, og hvordan Atatürk førte politik. Hans storslåede reformer ændrede totalt på, hvordan landet tog sig ud. Republikken Tyrkiet var på mange måder Atatürks livsværk, og derfor er det også vigtigt, at vide hvor meget tyrkerne værdsætter hvad han har gjort for landet, inden man rejser dertil.

Eksternt link: Læs om Atatürk, som Istanbul Lufthavn er opkaldt efter.

Istanbul Lufthavn er af en størrelse, der kan virke uoverskuelig for de fleste nytilkomne turister. Heldigvis er den bygget op på en sådan måde, at du kommer hurtigt fra A til B, når du drøner rundt for at finde baggage osv. Det er også let at bestille billig billeje i Istanbul Lufthavn, da man har gjort noget stort ud af billeje i Istanbul Lufthavn, da mange internationale turister vælger at leje en bil i Istanbul lufthavn.

Du får også et godt indtryk af Istanbuls størrelse, når du bevæger dig rundt i lufthavnen, og du fornemmer hurtigt den internationale atmosfære og ikke mindst det faktum, at du befinder dig i det, som mange mennesker betragter som porten til Europa og porten til Asien.

Seværdigheder og attraktioner i Istanbul

Istanbul er karakteriseret ved, at være et sammensurium af mange forskellige kulturer, der har slået sig ned samme sted for mange år siden. Da Istanbul tidligere var kendt under navnet Konstantinopel, så var det også centrum for mennesker fra mange steder i verden. Faktisk var byen i en længere periode den største i Europa, og derfor også en af de vigtigste. Der er i hvert fald meget historie i Istanbul, og historien er spredt over den kæmpemæssige by. Faktisk er noget af historien på den europæiske side af Istanbul, mens noget andet er på den asiatiske side – noget helt tredje er så midt imellem, nemlig de smukke broer der forbinder Europa og Asien. Bestil billig billeje i Istanbul lufthavn, hvis du vil opleve så meget historie og kultur som muligt i Istanbul. Desuden får du også den unikke mulighed af at køre til Europa eller til Asien over de forskellige broer.

Istanbul har stadig en stor vigtighed på landkortet og er centrum for mange forskellige ting i både Tyrkiet, men også for Europa og Mellemøsten.

Seværdigheder tæller f.eks. Hagia Sofia, Den Blå Moske, og den store Bazaar er ikke til at tage fejl af, og du vil med sikkerhed kunne finde massevis af turister på netop disse steder. Årsagen er selvfølgelig, at det er steder, man simpelthen ikke må misse, så snart man befinder sig i Istanbul. Du vil straks kunne sætte dig ind i hvorfor, så snart du befinder dig i byen.

Med så mange ting at se og opleve, så kan det være oplagt at benytte sig af billeje i Istanbul Lufthavn, især fordi du på den måde slipper for stress og jag.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Istanbul Iufthavn

Fra Istanbul Lufthavn er der flere forskellige muligheder for at komme ind mod byen. Der er både busser og taxaer, men de er alle sammen ofte fyldt, og det kan være svært at skaffe sig et lift med offentlig transport, da der allerede er meget stress og jag omkring ankomstterminalen.

Derfor kan det være en god idé at overveje billeje i Istanbul lufthavn. Dette betyder, at der står en bil klar i lufthavnen til dig, så snart du lander, hvis du benytter Billeje.info til at ordne billeje i Istanbul Lufthavn for dig.

Det er både smart og billigt, men det sparer dig også for en masse tid og penge.

Billig billeje i Istanbul lufthavn

Når du endelig befinder dig i Istanbul, så vil du gerne så vidt muligt bare nyde den fantastiske by uden at skulle bekymre dig om, hvordan og hvorledes du kommer rundt. Billeje i Istanbul Lufthavn er på mange måder svaret på, hvordan det kan gøres nemmest.

Du får med billig billeje i Istanbul Lufthavn den ultimative frihed, og via Billeje.info bliver det hele altså ordnet online, således at du slipper for at skulle rode med papirer og betaling, når du endelig er landet – bestil billig billeje i Istanbul lufthavn og oplev Istanbul på en helt anden måde.

Eksternt link: Hjemmesiden for Istanbul Ataturk Airport (engelsk).

Find den billigste lejebil i Istanbul Atatürk Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her