Billeje i Izmir Lufthavn

Izmir er byen, der byder på traditionelle retter, flot natur og samtidig et snært af storby. Flere og flere mennesker vælger at tage til Izmir for at opleve denne blanding, der er med til at skabe en af de mest unikke havnebyer i Tyrkiet.

Derfor er Izmir Lufthavn (ADB) også blevet en af de største lufthavne i landet, da den både er porten til Izmir og også til hele den del af den tyrkiske vestkyst, hvor strande og historiske ruiner præger landskabet. Med sine to terminaler er den i stand til at modtage store mængder af turister i hele det travle sommerhalvår, men også i løbet af vinteren er der tryk på. Bestil billig billeje i Izmir Lufthavn, hvis du ønsker at komme ud til de nærliggende oaser af afslapningsbyer, der er tæt på Izmir. Husk også, at Izmir Lufthavn officielt hedder Adnan Menderes Lufthavn, så hvis du støder på dette navn, så fortvivl ikke.

Læs mere om Izmir.

Izmir er blevet en populær destination for turister, der ønsker lidt sommer i løbet af vinterhalvåret, og derfor vender flere og flere mennesker snuden mod byen og lander i lufthavnen sammen med mange andre turister, der gerne vil opleve Tyrkiet igennem Izmir og omegn.

Det kan virke hektisk at lande i en lufthavn, der har så mange mennesker, der ankommer og rejser, men Izmir lufthavn er bygget op på en måde, så det hele virker overskueligt og er til at overkomme, selvom man sikkert er udmattet efter en længere rejse. Med billeje i Izmir lufthavn bliver det hele faktisk også meget lettere, da man efter en udmattet rejse får udleveret bilnøglerne, og så bestemmer du helt selv, hvor du vil hen, men også hvornår du vil gøre det.

Seværdigheder og attraktioner i Izmir

Selve byen Izmir er en seværdighed i sig selv, da byen er et godt indblik i, hvordan det stille og rolige havneliv ser ud langs den tyrkiske kyst. Med fiskeri som hovedindustri i mange år, kan man se, hvordan de små både sejler ud i løbet af dagen, og sent på aftenen kommer de hjem med dagens fangst. Bestil billig billeje i Izmir lufthavn for at få konstant mulighed for at besøge havnen – det er nemlig et besøg værd, både på dag et, dag to, men også alle de andre dage, du er i Izmir. Livet omkring Izmir er mange oplevelser værd, da det karakteriserer havnebyens eksistens.

Du kan herefter nyde fisken som delikatesse på de mange restauranter, der ligger langs vandet. Ved Izmir er der også mulighed for at tage bådture til forskellige små øer i området, hvor du eksempelvis kan snorkle og se koralrev. På den måde kan man sige, at turismen i Izmir i høj grad bygger på at byen er placeret tæt på vandet, men det er absolut ikke kun derfor, at byen er interessant.

Der er nemlig hverken langt til Istanbul eller Efesos. Efesos er en af de største ruiner i området, og folk valfarter til stedet for at få et indblik i, hvordan samfundet så ud i oldtiden. På den måde er der også mulighed for at få en kulturel oplevelse udover det sædvanlige – bare et stenkast fra byen. Istanbul ligger som sagt heller ikke langt derfra, og derfor kan man hurtigt tage til Tyrkiets største by med over 15 millioner indbyggere, hvis man ønsker at få et afbræk fra den afslappede ferie i Izmir. Det bedste ved det hele er selvfølgelig billeje i Izmir lufthavn, da man selv bestemmer sin ferie bedst på den måde. Der er nemlig ingen, der kan hindre én i at besøge seværdigheder og attraktioner, når man selv har lyst til det.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Izmir Iufthavn

Izmir lufthavn ligger tæt placeret på selve byen, men desværre er afstanden stor nok til, at man sagtens kan være utålmodig på rejsen imellem Izmir Lufthavn og Izmir centrum. Derfor er det en idé at tage en taxa eller en bus for at komme til centrum. Dette er der imidlertid mange mennesker, der gerne vil være fri for, og for dem vil billeje fra Izmir Lufthavn være et glimrende alternativ.

Med billeje i Izmir Lufthavn får du mulighed for at bevæge dig direkte fra lufthavnen til byen, lige når du lander. Ikke noget med at vente på busser eller taxa. Bilnøglen ligger klar til dig, og derfor kan du bare køre direkte derfra uden bekymringer.

Billig billeje i Izmir Lufthavn

Her på billeje.info kan du få indhentet et godt tilbud på billig billeje i Izmir Lufthavn. Der er flere muligheder for at få organiseret billejen, men den mest oplagte er den mulighed, hvor bilen står klar i lufthavnen, når du lander. På den måde slipper du for bekymringer, om hvorvidt der går busser, hvornår de går, og hvordan du kommer til hotellet.

Hvis du bestiller billeje fra Izmir Lufthavn, får du en frihed, der kan gøre din ferie en hel del mere afslappende, og du slipper for at skulle bruge penge på transport rundt til de forskellige seværdigheder. Det er derfor på mange måder en optimal måde at rejse på, uanset hvilken slags ferie du er til – bestil billig billeje i Izmir lufthavn nu.

Find den billigste lejebil i Izmir Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her