CPH er billigst med billeje. Foto: Terry Wha, Creative Commons.

Har du brug for en lejebil i Københavns Lufthavn? Så kan du glæde dig over, at en ny engelsk prisundersøgelse kårer netop København Lufthavn til den billigste billeje-destination.

Københavns Lufthavn billigst i Europa

Det er det engelske ‘Post Office Travel Money’, som i deres seneste sammenligning af prisen for billeje på en række europæiske rejsemål kårer Danmarks største lufthavn til den billigste.

Sammenligningen er baseret på prisen for en uges billeje midt i august, hvortil der bestilles ekstra selvrisikoforsikring, en GPS, en ekstra chauffør samt 40 liter benzin. Prisen er et gennemsnit af pris hos tre udvalgte biludlejningsfirmaer i hvert land.

Resultatet er, at Københavns Lufthavn kåres til den billigste biludlejningsdestination med en pris på £248 (2.601 kr.) for 7 dage, efterfulgt af Tyskland med £264 (2.769 kr.) og Holland på en tredjeplads £277 (2.905 kr.).

De dyreste steder at leje en bil denne sommer er ifølge Post Office Travel Money Faro i Portugal, hvor prisen for samme uge lyder på £553 (5.800 kr.). Næstdyrest er Kroatien med en pris på £547 (5.737 kr.).

Skal du på ferie et af de steder, som ifølge undersøgelsen er dyrest? Så fortvivl ikke, i søgemaskinen øverst her på siden kan du sammenligne og finde priser på lejebiler fra et endnu større udvalg af biludlejningsselskaber.

Rabat på billeje til udlandsdanskere

At Københavns Lufthavn kan kåres til den billigste billeje destination i Europa skyldes, at man som udlænding og udlandsdansker har mulighed for at få ekstra lave priser på billeje i Danmark.

Læs mere om billig billeje til udlandsdanskere

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *