Leje af stationcar

En stationcar er først og fremmest kendetegnet ved sin gode bagageplads. Det gør den til en god lejebil for dig, der skal på bilferie med familien eller en anden gruppe, som hver især medbringer tasker eller kufferter.

I en stationcar, som på engelsk kaldes for en “Station wagon” eller “Estate car,” er der normalt mulighed for at udvide bagagerummet ved at lægge bagsædet ned. Det gør det for eksempel oplagt at leje en stationcar, hvis du har brug for ekstra plads til sportsudstyr i ferien. Uden at lægge bagsædet ned har en stationcar normalt 5 siddepladser.

Lej en stationcar hvis du har brug for ekstra bagageplads. Foto: D – 15 photography, Public domain.

I sagens natur er en stationcar som regel lidt længere bagtil end den tilsvarende model i sedan eller hatchback, men køreegenskaberne er dog næsten de samme. Det betyder, at en stationcar kan være et godt alternativ til at en SUV eller minivan, hvis du ikke ønsker at køre rundt i en så stor bil.

Herunder kan du se et udvalg af lejebiler i kategorien “Stationcar”. Vi gør opmærksom på, at de viste bilmodeller blot er eksempler. Du kan læse mere om de forskellige bilmærker i nedenstående link, og om de enkelte bilmodeller i søgemaskinen, når du bestiller billeje.

Ford Focus Estate

Der er plads til 5 personer og 4 kufferter i populære stationcar fra Ford. Modellen er et godt eksempel på, at SUV’erne endnu ikke helt har overtaget markedet for rummelige familiebiler.

Peugeot 308 Estate

Peugeot 308 er en af den franske bilfabrikants mere succesfulde modeller, som siden lanceringen af den første udgave i 2007 er blevet opdateret ad flere omgange og har modtaget adskillige priser. Den har plads til 5 personer og 4 kufferter.

Skoda Fabia Estate

Med plads til 5 personer og 4 kufferter er Skoda Fabia Estate, som også kaldes for Fabia Combi, et godt valg til en bilferie med familien. De fleste mekaniske dele til denne populære stationcar stammer faktisk fra Volkswagen, der som regel er garant for en pålidelig og driftsikker bil.

Find en billig stationcar lejebil

Brug søgemaskinen her på siden til at bestille billig billeje i hele verden. Søgemaskinen fra CarTrawler indhenter priser på alle biltyper fra alle de store kendte firmaer, som Avis, Hertz, Europcar og Sixt, så du slipper for at tjekke hos hver enkel, uanset om du er på udkig efter en stationcar eller en anden slags køretøj. Søger du et tilbud på stationcar lejebil, kan du med fordel benytte filterfunktionen til at begrænse søgeresultatet til denne biltype.

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!