Leje af SUV

SUV modellerne har oplevet en stigende popularitet de senere år, både som privat- og lejebiler. Mange er glade for SUV’ens rummelige kabine, bagagepladsen, den høje siddeposition med godt udsyn over vejen og følelsen af ekstra sikkerhed.

SUV’er er derfor en del af sortimentet hos de fleste biludlejningsfirmaer. Brug søgemaskinen her på siden til at leje en SUV. Søgemaskinen fra CarTrawler indhenter priser fra alle de store kendte firmaer, som Avis, Hertz, Europcar og Sixt, så du slipper for at tjekke hos hver udlejer.

SUV
En SUV giver dig en uovertruffen frihed. Foto: m01229, CC BY-SA 2.0

SUV er en forkortelse for sport utility vehicle. Som navnet antyder er det som udgangspunkt en bil med et større anvendelsesområde end en almindelige personbil. Regner du for eksempel med at skulle køre på mindre velholdte veje med mange huller og bump, er denne biltype et godt valg.

En SUV er ofte udstyret med firehjulstræk, der giver flere muligheder for at bevæge sig uden for de asfalterede veje. Bemærk dog, at det ikke er alle SUV’er som har “ægte” terrængående egenskaber som man for eksempel kender det fra klassiske Landrovere, der kan klare næsten alle udfordringer. Husk desuden at læse din lejebetingelser grundigt igennem, hvis du har planer om at køre uden for de almindelige veje.

Eksempler på SUV-lejebiler

Herunder kan du se et udvalg af typiske lejebiler fra SUV-kategorien. Vi gør dog opmærksom på, at de viste bilmodeller blot er eksempler. Du kan læse mere om de forskellige bilmærker i nedenstående link, og om de enkelte bilmodeller i søgemaskinen, når du bestiller billeje.

Ford Escape

Ford Escape

At Ford efterhånden har fremstillet SUV i fire generationer vidner om, hvor populær modellen er blandt forbrugerne. En Ford Escape har plads til 5 personer, fås med manuelt- eller automatgear og aircondition. Denne model har plads til 3 kufferter i bagagerummet.

Seat Ateca

Seat Atea

Seat beskriver selv Atea som “Den rummelige SUV”. Her er da også både plads til 5 personer og 4 kufferter i bagagerummet. Kan typisk lejes med manuelt- eller automatgear alt efter, hvor i verden du booker.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai er i skrivende stund en af de mest populære SUV’er i Danmark, og modellen har naturligvis også fundet vej til biludlejningsselskabernes flåder. Bilen har plads til 5 personer og 4 kufferter. Fås i Europa som regel med manuelt gear.

Lej en SUV online

Brug søgemaskinen her på siden til at bestille billig billeje i hele verden. Søgemaskinen fra CarTrawler indhenter priser fra alle de store kendte firmaer, som Avis, Hertz, Europcar og Sixt, så du slipper for at tjekke hos hver enkel. Søger du et tilbud på SUV lejebil, kan du med fordel benytte filterfunktionen til at begrænse søgeresultatet til denne biltype.

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!