Cicar Canary Islands Car

Billeje med Cicar Canary Islands Car

Cigar (Canary Islands Car) kan med over 6000 lejebiler med rette kalde sig for et af Kanarieøernes førende biludlejningsfirmaer. Fra starten tilbage i 1967 med blot seks lejebiler er Cigar vokset til et bredt netværk, som med over 30 udlejningssteder på De Kanariske Øer er en god mulighed for at finde billig billeje til din ferie på Kanarieøerne.

Hos Cigar finder du lejebiler i en bred vifte af størrelser og typer lige fra små benzinøkonomiske modeller til store firehjulstrækkere, som kan komme frem i alle terræner på De Kanariske Øer. Du kan vælge af bestille billeje fra Cigar til afhentning i lufthavnen eller i en af de mange byer, hvor Cigar har et udlejningssted.

Ifølge Cigar benyttes deres transportløsninger i gennemsnit af 1.200.000 personer årligt.

Priser på lejebiler fra Cicar Canary Islands Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Cicar Canary Islands Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje på kanarieøerne med Cicar Canary Islands Car

Kystvej på de Kanriske øer – Oplev kanarieøerne med billeje fra Cicar. Foto: Bruno Girin

Kontakt information til Cicar Canary Islands Car

Cicar Canary Islands Car har kontor utroligt mange steder. Vil du i kontakt med Cicar Canary Islands Car i Las Palmas som er et af deres meget populære destinationer, kan det ske på følgende adresse:

29 de Abril, 47 Bajo
35007 – Las Palmas

Telefon: 928277213

Læs mere om Cicar Canary Islands Car på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Cicar Canary Islands Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her