Locauto Rent biludlejning

locauto. lej bil på billeje.infoLocauto Rent er en del af den italienske biludlejningsselskab Locaauto, der som det eneste italienske biludlejningsfirma både langtids- og almindelig billeje fordelt på firmaets to brands Locauto Long Term og Locauto Rent.

Locauto biludlejning har over 30 års erfaring med at tilbyde billig billeje i Italien og har i de senere år især haft succes med Locauto Rent, som i dag er repræsenteret på 30 destinationer i Italien, heraf 22 i landets største lufthavne som f.eks Milano Malpensa, Pisa lufthavn, de to lufthavne i Rom, Napoli lufthavn og Venedig Marcopolo lufthavn.

I august 2013 blev Locauto Rent det multinationale biludlejningsselskab Enterprise Rent a Car’s partner i Italien, som bla. ejere Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental, Alamo Rent a Car, PhillyCarShare.

Takket være specialaftaler med bilfabrikanter er bilflåden hos Locauto Rent konstant fornyet og byder blandt andet på nye moderne Audi, Alfa Romeo, Citroen og Hyundai modeller.

Priser på lejebiler fra Locauto Rent

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Locauto Rent med andre biludlejningsselskaber i Italien. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

strand i italien. lej bil på billeje.info

Oplev Italien med billig billeje fra Locauto. Foto: gnuckx, Creative Commons.

Kontaktinformation Locauto Rent

Vil du i kontakt med Locauto Rent biludlejning kan det ske på følgende adresse:

Locauto Rent S.p.a.
Via Gustavo Fara 39
20147 Milano – Italien

Telefon nummer: 0039 02 43020 301

Læs mere om Locauto Rent biludlejning på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Locauto Rent Find Billeje her --> Sammenlign priser her