Surprice car rental

surpriceSurprice car rental består af et franchisenetværk af biludlejere i blandt andet Grækenland og på Cypern. Her er Surprice car rental til stede på en række af de mest populære rejsemål med et solidt udvalg af lejebiler.

Surprice Car Rental indgår i en række samarbejder med rejsearrangører og billeje-søgemaskiner i hele verden, og det græske biludlejningsfirma er derfor vant til at betjene kunder fra hele verden.

Hovedkontoret for Surprice car rental ligger på Kreta, hvor firmaet har flere udlejningsstationer til de mange besøgende, som vælger at udforske den græske ferieø med den frihed billeje giver.

Priser på lejebiler fra Surprice car rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Surprice car rental med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Kreta strand

Find de bedste strande på Kreta med billeje. Foto: Henry Mühlpfordt, Creative Commons.

Kontaktinformation til Surprice car rental

Vil du i kontakt med Surprice car rental kan det ske på følgende adresse:

Surprice car rental
Ethnikis Antistaseos 59
Heraklion Crete
71306, Grækenland
Telefon: +30 2810330025

Du kan læse mere om Surprice car rental på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Surprice car rental blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Surprice car rental, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Surprice car rental på vores blog om billeje. Skal du snart på bilferie igen, er det også i bloggen, du selv kan finde gode råd til at finde billig biludlejning. Derudover rummer indlæggene også masser af ideer til spændende seværdigheder og oplevelser på mange af verdens mest populære rejsemål, som er nemme at besøge med egen lejebil.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Surprice car rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Surprice car rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her