Vanrell car rental

logo-vanrellNår du bruger søgemaskinen fra CarTrawler her på siden, finder du ikke blot nemt priser på lejebiler fra de store, internationale biludlejningsfirmaer, men også mindre, lokale udlejere. Vanrell car rental er et eksempel på et af disse mindre biludlejningsfirmaer, som er interessant for dig, der skal til Mallorca.

Vanrell car rental har siden firmaets grundlæggelse i 1960’erne specialiseret sig i at tilbyde besøgende på den populære spanske ferieø billig billeje. I løbet af årende er bilflåden hos Vanrell car rental på Mallorca vokset til at omfatte mere end 1000 biler forskellige størrelser.

Et af det mallorcanske biludlejningsfirmas nyeste tilbud er udlejning af eksklusive luksusbiler og sportsvogne som Ferrari, Aston Martin, Porsche, Chrysler og Mercedes.

Priser på lejebiler fra Vanrell car rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Vanrell car rental med mange andre biludlejningsselskaber på Mallorca, store og små. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Kontaktinformation til Vanrell car rental

Vanrell car rental har udlejningskontorer i skrivende stund 6 udlejningskontorer på Mallorca i Port Alcúdia, Platja de Muro og Can Picafort.

Vil du i kontakt med firmaet kan det ske på:

Telefon: 0034 971 545 291 / 0034 971 890 611
E-mail: vanrell@rentacarvanrell.com

Du kan læse mere om Vanrell car rental på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Vanrell car rental blev sidst ajourført i sommeren 2016 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Vanrell car rental, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Vanrell car rental på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Vanrell car rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Vanrell car rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her