Den nye generation af MINI, som lanceres til foråret, vil også kunne fås i en åben udgave. Den nye model af det ikoniske bilmærke er tegnet og udviklet under ledelse af danske Anders Warming.

Et bil-ikon

MINI’en blev oprindeligt produceret af British Motor Corporation under navnet Morris Mini-Minor. Allerede fra starten i 1959 var bilen unik ikke kun på grund af sin størrelse, men blandt andet også for den tværliggende motor. Et design der nu til dags er standard i de fleste biler.

BMW købte i 1994 det britiske bilmærke og relancerede den i en ny, moderne version i 2001 under navnet MINI. Til trods for mange gennemgribende forbedringer og forandringer, er man dog ikke i tvivl om, at den nedstammer fra den oprindelige model. I dag har MINI’en status af en lidt eksklusiv bil, hvor fokus især er på køreglæde og stil.

Læs mere om MINI

Åben himmel på kun 18 sekunder

Til marts (2016) lancerer BMW den nyeste udgave, som er blevet til i MINI’s designafdeling under ledelse af danske Anders Warming. Den nye model fås i en række forskellige udgaver, heriblandt som en cabriolet. Drømmer du om at nyde den kommende sommer med vind i håret og sol i ansigtet, kan det derfor være en MINI, du skal have fat i.

Den elektriske kaleche kan ifølge BMW åbnes og lukkes på blot 18 sekunder. Derudover skulle der være bedre plads til passagererne og bagage. Der er også mulighed for eksklusive funktioner såsom system til advarsel om regn, hvilket i hvert fald herhjemme nok kan være en god ide.

Bestil en eksklusiv lejebil

Mens det ofte kan være lidt af et sats at køre i åben vogn herhjemme, er en cabriolet et oplagt valg på mange af de solrige rejsemål rundt om i verden.

Biludlejningsselskaberne har da også forlængst indset, at mange af os ikke kun lejer en bil for at komme fra A til B, når vi er på ferie. Ofte er det selve køreoplevelsen, der er i højsæde. Derfor kan du hos mange af de større biludlejningsselskanber som Hertz, Avis og Sixt nu til dags leje eksklusive biler, heriblandt MINI.

Er du på udgik efter billig billeje til din næste rejse? Brug søgemaskinen øverst her på siden, hvor du nemt og hurtigt kan sammenligne og bestille billeje fra en lang række biludlejningsselskaber i hele verden. Du skal blot oplyse hvor og hvornår, du ønsker at afhente din bil, så får du en oversigt med de aktuelt bedste priser.

Brug eventuelt søgemaskinens filterfunktion, hvis du kun vil se biler fra bestemte udlejere.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *