En GPS kan spare dig for unødige omveje. Foto: Gareth Simpson, Creative Commons.

Skal du leje en bil, overvejer du måske om det er nødvendigt at bestille en GPS. Her får gode grunde til, at du bør vælge billeje med en GPS.

Er der GPS i min lejebil?

Det første spørgsmål du nok stiller dig, er om en GPS følger med din lejebil. Nu til dags findes der bilmodeller med navigationssystemer indbygget i instrumentbrættet, men generelt gælder det for billeje at GPS’er skal bestilles som ekstraudstyr med mindre du bestiller en af de eksklusive bilklasser.

Det næste spørgsmål er så: Har jeg overhovedet brug for en GPS? Herunder får du en række grunde til, at du bør overveje at bestille en GPS sammen med din lejebil.

Fordele ved billeje med GPS

  • Find vej: En indlysende grund til at bestille en GPS sammen med din lejebil er, at det gør det nemt at finde vej.
  • Billigere at leje: Medmindre du allerede ejer en GPS med opdaterede kort for dit rejsemål, er det næsten altid billigst at leje. Få eventuelt personalet til at hjælpe dig med at indstille enhedens sprog til dansk.
  • Forlad alfarvej: En GPS gør det lettere at bevæge sig væk fra hovedfærdselsårene uden frygt for at fare vild. Det kan både være en mulighed for at undgå trafikpropper og for at finde de ukendte perler, som andre rejsende går glip af.
  • Find nærmeste faciliteter: Udover at kunne vise vej kan en GPS også vise dig til nærmeste tankstation, restaurant, hotel osv. Det gør det lettere at tage på en fleksibel rejse, hvor du ikke på forhånd skal planlægge alt.

Du tænker måske, at du kan nøjes med GPS-funktionen i din smartphone til at finde vej. Det kan du i princippet godt, men rejser du i udlandet, skal du dog være opmærksom på at funktionen i de fleste tilfælde kræver dataforbindelse. Det kan derfor blive en dyr fornøjelse at bruge mobilen som GPS, hvis du benytter din normale abonnements udlandstakst.

Bestil billig billeje med GPS

Hos stort set alle biludlejningsselskaber kan du bestille lejebiler med GPS og andet valgfrit ekstraudstyr som for eksempel barnesæder. Når du benytter søgemaskinen her på siden, er det nemt at finde de bedste tilbud på billeje fra både store og små biludlejere og samtidig let at finde en lejebil med det ekstraudstyr du ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *