Mange billeje-kunder foretrækker at tanke diesel.

Det har ikke været nemt at være dieselbil de senere år. Ikke mindst Volkswagen-skandalen har kastet et dårligt lys på dieselbilerne, som af mange eksperter spås en svær fremtid på markedet. Hos en kundegruppe, er kærligheden til diesel dog tilsyneladende ikke falmet: billejekunderne.

Brændstoføkonomi vigtig

En ny undersøgelse fra Europcar viser således, at næsten to ud af tre af selskabets kunder foretrækker at leje en dieselbil. Hos Europcar mener man, at kunderne godt ved at nye dieselbiler trods den senere tids dårlige omtale ikke er så forurenende som i gamle dage og skal gennemføre samme miljøtests som benzinbilerne (EU er ved at udvikle en mere realistisk testprocedure end den skandaleramte). Biludlejningsfirmaet vurderer, at undersøgelsen viser, at den vigtigste parameter for kunder er, at deres lejebil kører langt på literen.

Det kan være dyrt at tanke forkert i din lejebil

At det er lejebilens rækkevidde, som har førsteprioritet, er måske også forklaringen på, at det ifølge samme undersøgelse er næsten 8 ud af 10, som ikke vil overveje at leje en elbil.

Bestil en billig lejebil – diesel eller benzin

Har du brug for at finde en billig lejebil, kan du med fordel bruge den anerkendte søgemaskine fra CarTrawler. Denne søgemaskinen sammenligner lynhurtigt priser fra talrige store og små biludlejere, så du nemt kan udvælge det bedste tilbud på den type bil, du søger.

Er du kun interesseret i en lejebil, som kører på diesel? Ved hjælp af filterfunktionen kan du begrænse søgeresultatet til kun at vise dieselbiler (Gå ind under Bilegenskaber).

Har du spørgsmål, anbefaler vi, at du starter med at tjekke vores FAQ med ofte stillede spørgsmål om billeje. Her finder du svar på det meste. Bemærk at Billeje.info er din guide til billeje, men ikke selv udlejer biler. Har du brug for at spørge ind din lejekontrakt, betaling, forsikringer etc. hos CarTrawler, er det derfor altid CarTrawlers kundeservice, du skal rette hevendelse direkte til. Den har åbent 24 timer i døgnet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *