Taxi. Lej bil på Billeje.infoDet er ikke kun den danske taxibranche, som plages af snyd. Foto: Henning 48, wikimedia.

Har du tænkt dig at benytte taxa til at komme videre fra lufthavnen, bør du ifølge en ny undersøgelse forberede dig på lidt af et prischok. En prisgennemgang af taxature fra lufthavne til centrum af en række af verdens populære byer, viser således at der er god grund til at overveje alternative transportformer, for eksempel billig billeje.

I undersøgelsen fra det britisk vekselfirma Moneycorp kan man således læse, at en taxatur på 65 kilometer fra Narita International Airport til Tokyos centrum vil koste dig op imod 1.674 kroner. Men også lufthavnene i Europa er godt med prismæssigt, og med en pris på 300 kr for en tur på blot otte kilometer er det faktisk Københavns lufthavn, som indtager undersøgelsens lidet flatterende førsteplads med en pris på cirka 40 kroner per kilometer.

Andre lufthavne med dyre taxapriser i Europa inkluderer Gardermoen Lufthavn, hvor en taxa til Oslos centrum giver Europas højeste samlede pris på 600 kr. Dig som rejser til for eksempel Geneve Lufthavn i Schweiz, Malpensa Lufthavn i Italien og Schiphol Lufthavn i Holland må ligeledes være forbedret på at hive den store tegnebog frem for at komme videre med taxa.

Bestil billig billeje i lufthavnen

Høje taxapriser er blot en af grundene til, at det er populært at bestille billeje med afhentning i lufthavne. Er du på ferie eller på forretningsrejse, giver en lejebil dig ikke kun mulighed for at komme nemt videre fra lufthavnen, men også friheden til at lægge din egen rejseplan og udnytte din tid optimalt.

Uanset din rejses formål er det altid en god ide at bestille sin lejebil på forhånd, da det giver bedre mulighed for at sammenligne priser på billeje, da der ofte kan være stor forskel i priserne hos de forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen. I søgemaskinen her på billeje.info, som leveres af en af de største formidlere af billig biludlejning i verden CarTrawler, kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra alle biludlejningsfirmaer online. Du skal blot finde den biltype, som passer til dine behov, så finder vi den bedste pris.

Læs mere om billig biludlejning i lufthavne

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *