Efterhånden som dagene er blevet korte og vintermørket har sænket sig, føler mange af os et stigende behov for at flygte til et varmt og solrigt rejsemål. Sommersæsonen er ganske vist også ovre på Gran Canaria. Men det betyder ikke, at den spanske ferieø er gået i vinterhi. Tværtimod er den solrige vinter på vulkanøen ideel, hvis du vil have en oplevelsesrig vinterferie med billeje på Gran Canaria.

Selv midt på vinteren kan du på det sydlige Gran Canaria nyde temperature som på en behagelig dansk sommerdag. Da du samtidig undgår højsommerens hede, har du perfekte betingelser, hvis du vil holde en mere aktiv ferie med sightseeing, golf eller andre aktive oplevelser. Du behøver ikke bestille en lejebil til hele ferien, hvis du også vil have tid til blot at dase ved poolen nogle af dagene. I søgemaskinen her på Billeje.info kan du frit vælge lejeperiode.

Et minikontinent af oplevelser i lejebil

Der er masser af solskinstimer på Gran Canaria i vinterhalvåret. Ganske vist kan der også komme en enkelt regnbyge, men du får normalt rig mulighed for at få boostet dit lager af D-vitamin. Om vinteren ligger gennemsnitstemperaturen ved sydkysten på omkring 20 grader. Det spænder lige fra dage, hvor det er for varmt til andet end korte ærmer, og dage med lette regnbyger. Selv hvis du rejser i december, januar eller februar, behøver du altså ikke fylde kufferten med tungt vintertøj. Hen under aften kan det ganske vist være rart med en trøje, når det bliver lidt køligt, men vinterfrakken kan du godt efterlade derhjemme. Husk til gengæld badetøjet. Havet er stadig lunt nok til en dukkert.

Vinteren er med andre ord en perfekt årstid til både afslapning og udforskning af øens smukke vulkanske landskaber. De Kanariske Øer og i særdeleshed Gran Canaria bliver ofte beskrevet som et minikontinent på grund af en stor variation, du kan opleve her. Det inkluderer de enorme sandklitter Dunas de Maspalomas, golde ørkener, frodige skove og vulkanske bjerge med Pico de las Nieves som det højeste punkt.

Følg dit eget tempo med billeje på Gran Canaria

Dette mangfoldige landskab har ikke mindst gjort øen til et yndet rejsemål for friluftsfolk fra hele verden. Her er f.eks. masser af velafmærker vandreruter samt veje og stier, der er velegnede til cyklister. Har du en lejebil til din rådighed, er du ikke begrænset til kun at udforske det nærmeste område, men har hele øen for dine fødder. Du kan køre frem til et nyt startpunkt hver dag og Det inkluderer også mange kulturelle attraktioner.

Kør for eksempel en tur til lille fiskerleje, Puerto de Mogán, der takket være sine små kanaler af nogle kaldes for Gran Canarias svar på Venedig. I byen, hvor nyt og gammelt findes i en yndefuld harmoni, kan du for eksempel besøge et hyggeligt marked eller blot nyde stemningen ved havnen med dens farverige både. Billeje giver dig sålees langt flere muligheder for at tilpasse dagens program efter jeres humør og eventuelt vejret. Med en lejebil er der desuden bedre muligheder for at følge spontane indskydelser eller for at søge væk fra de mest turistede områder for at opleve det traditionelle Gran Canaria.

Hvad koster det at leje en bil på Gran Canaria i vinterferien?

Priserne du ser i søgemaskinen øverst her på siden er altid opdaterede og vil derfor afhænge af den aktuelle efterspørgsel. Der er nu kun et par måneder til de populære vinterferieuger 7 og 8, så skal du bestille billeje på Gran Canaria, er det en god ide ikke at vente for længe.

I skrivende stund viser en søgning, at du kan leje en ‘kompakt’ lejebil (Ford Focuseller lignende) d. 14. – 18. februar med afhentning i lufthavnen fra blot 1.167 kr. Ønsker du lidt mere plads til bagage eller passagerer, kan du aktuelt få en bil i ‘Mellemstørrelse’ (Seat Toledoeller lignende) fra 1.912 kr.

Book din billeje på Gran Canaria i god tid

Mens turiststrømmene på mange af de andre kendte rejsemål aftager markant om vinteren, tiltrækker Gran Canaria mange besøgende året rundt. Det er vigtigt at huske, hvis du planlægger at bestille billeje på Gran Canaria i uge 7 eller 8. Selvom du som regel godt kan finde en lejebil kort tid før afrejse, vil der ofte være rift om de mest populære, billige biler. Selvom du kan være heldig at finde gode last minute-priser, får du derfor normalt den billigste pris ved at bestille i god tid.

Du kan bestille din lejebil med afhentning på alle øens kendte feriesteder, både fra lokale firmaer og store internationale biludlejningsfirmaer. De fleste af de store udlejere som Avis, Europcar og Hertz har dog også udlejningskontorer i Gran Canaria Lufthavn, og i det fleste tilfælde er det mest praktiske at afhente din lejebil her. Så slipper du for at arrangere transfer til dit hotel eller bekymre dig om køreplaner.

I søgemaskinen fra CarTrawler, som bruges her på Billeje.info, kan du med blot én søgning se de billigste priser fra alle biludlejningsfirmaerne på øen. Er du kun interesseret i at se priser på lejerbiler af en bestemt størrelse, er det nemt at indsnævre søgeresultatet yderligere. Rejser du alene eller med blot én medrejsende, ønsker du måske kun se biler fra ‘mini’ eller ‘økonomi’ kategorierne. Foretrækker du bestemte firmaer, kan du ligeledes udvælge disse ved hjælp af filterfunktionen.

Vil du gerne holde øje med gode tilbud, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og løbende få besked, når vi modtager nye kampagner og promotions fra billejefirmaer som fx. Hertz, AVIS, Enterprise, Alamo, Sixt, Europcar og Budget. Det er ikke usædvanligt med besparelser på op mod 50% i forbindelse med kampagner.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *