Flyver du til USA med Icelandair over Island, har du mulighed for uden ekstra gebyr at få en mellemlanding i Keflavik lufthavn Island, hvor du selv med kort tid til rådighed med billeje kan opleve flere af de unikke seværdigheder, den smukke ø i Nordatlanten tilbyder. I billeje-søgemaskinen fra CarTrawler kan du sammenligne priser på billig biludlejning i USA og i Island. CarTrawler sammenligner priser og ledige lejebiler fra alle billejeselskaber i databasen.

En bonus på vej til USA

Det islandske flyselskab Icelandair har med succes udnyttet Islands placering midt imellem Amerika og Europa til opbygge et netværk af internationale ruter med Island som bindeled. Mange danskere benytter da også selskabets ruter til for eksempel at flyve billigt til USA med en mellemlanding i Keflavik lufthavnen på Island på ud- eller hjemrejsen.

Et stop-over er på Island nemlig ikke ensbetydende med lange timer i en kedelig lufthavn. I stedet er det en enestående mulighed for med billig billeje i Island at besøge nogle af landets mest berømte seværdigheder såsom Den Blå Lagune, gejserne i Haukadalur-dalen eller Gullfoss vandfaldet. Det er naturligvis også oplagt at benytte billeje til at smutte en tur ind til hovedstaden Reykjavik, som ligger blot ca. 40 km fra lufthavnen.

Bestil billig billeje i Island

Ønsker du også at udnytte din mellemlanding i Island optimalt? Så benyt søgemaskinen her på Billeje.info til at finde billig billeje i Island. I lejebil kan du selvom med et kort ophold nå at besøge flere af Islands mest kendte seværdigheder inden du skal fortsætte din flyrejse. I samarbejde med en af verdens førende billejeformidlere, CarTrawler, finder vi de bedste tilbud på billeje i Island fra alle biludlejningsfirmaerne, og du skal blot vælge den lejebil, som passer til dit behov.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *