Oplev Islands spektakulære natur med billeje. Foto: Victor Montol

Keflavik Lufthavn som er Islands største og den eneste egentlig internationale lufthavn på vulkanøen, kan i disse år fremvise imponerende vækstrater. I 2017 benyttede 8,8 mio. passagerer lufthavnen, hvilket var hele 28 procent flere end året før.

Stor fremgang i turismen på Island

En stor del af Keflavik International Airport, som den officielt hedder, skyldes den enorme fremgang i turismen, som Island har oplevet de senere år. Det er da heller ikke svært at forstå, hvorfor verdens rejsende har kastet deres kærlighed på den lille vulkanø midt ude i Nordatlanten. Her kan man opleve en natur, som er anderledes end noget andet på Jorden og som samtidig er forholdvis lettilgængelig.

Oplev Islands flotteste vandfald med billeje

Der er da også en stor del af de rejsende, som vælger at udforske Island på egen hånd med billeje. Det gælder både de turister, som kommer hertil på en længere ferie, og dem som blot lander på Island kortvarigt på flyrejsen over Atlanten. Amerikanske og islandske flyselskaber benytter således vulkanøen som en “trædesten” i trafikken mellem Europa og Nordamerika. Denne trafik vil blive endnu større dette år takket være talrige nye ruter.

Bestil billig billeje i Keflavik Lufthavn

Hvad enten du blot har et par overnatninger eller adskillige, er der gode muligheder for at udforske øens seværdigheder på egen hånd, hvis du lejer en bil i lufthavnen. Der er et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer, som betjener lufthavnens rejsende – heriblandt Avis, Budget og Hertz.

Vil du sammenligne de forskellige udlejeres priser, kan du gøre det hurtigt og nemt i søgemaskinen her på siden. Cartrawler-søgemaskinen giver dit på få sekunder en oversigt over de aktuelt bedste priser på billeje i Keflavik Lufthavn, så du blot skal vælge den bil, som passer bedst til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *