Billeje i Bangkok lufthavnNogle steder er det nemmere at sejle end at kører i bil i Bangkok

Et godt udgangspunkt for billeje i Bangkok er Bangkoks lufthavn. Her er der mange udbydere, og priserne er rimelige. Det er muligt at leje et bredt udvalg af biler; også de mere miljørigtige modeller. Der findes flere forskellige netsites, hvorpå man kan sammenligne prisen for billeje i Bangkok. Dermed har man en god mulighed for at planlægge sin billeje i Bangkok hjemmefra. I det sprudlende gadebillede kan man møde både rickshaws og elefanter, og der er mange biler i forhold til gadenettet. Trafikken er dog kommet til at glide lidt bedre de seneste år. Alligevel skal man, hvis man overvejer billeje i Bangkok, starte med at finde ud af, om man har lyst til at køre bil her. Bemærk også at Thailand har venstrekørsel.

Er man ikke til billeje i Bangkok, kan man glæde sig over, at den offentlige transport i Bangkok er blevet forbedret væsentligt de senere år. Man kan vælge at nyde turen rundt i Bangkok med de små motos, som findes alle steder. Vælger man at holde sig fra bilen i Bangkok, er det stadig en god ide at leje en bil til man skal videre ud i Thailand. Her er det rart og væsentligt mere afslappende at køre bil.

Sammenlign priser på billig billeje i Bangkok lufthavn

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *