Nyd sommerferien med billig billeje. Foto: Avis Biludlejning.

Skal du flyve eller køre selv, hvis du vil billigst muligt afsted på ferie? Ser man på de rene omkostninger til kørslen, er det ifølge tv2.dks pengemagasin bilen, der er det billigste valg.

Fly eller bil?

Vil du udregne om det er billigste at tage bilen eller flyve, er regnestykket er dog ikke helt simpelt. Medregnes for eksempel også ting som værditab og bilforsikring, kan det ifølge tv2.dks pengemagasin ofte være billigere at flyve og i stedet leje en bil på din feriedestination.

I afvejningen mellem at flyve og køre i egen bil er naturligvis også tiden, du skal bruge på at nå frem til din destination, en afgørende faktor. Hvis du blot ønsker at komme hurtigst muligt frem, er en flyrejse oplagt, men for mange familier på bilferie er turen sammen ned gennem Europa en del af ferieoplevelser og en chance for at udforske seværdigheder undervejs.

I opgørelsen fra tv2 indgår ikke muligheden for at køre sydpå i en lejet bil. Denne tredje mulighed sparer din egen bil for slid og kan samtidigt være en chance for at køre på ferie i en mere moderne eller større bil end din egen. Mange danskere benytter da også netop billeje fra Flensborg til at skifte deres egen bil ud med en lejebil inden turen går sydpå og sparer på den måde penge samtidigt med de har den frihed en bil giver.

Læs mere om at Undgå værditab på bilferien med billeje fra Flensborg

Bestil billig billeje til ferien

Hvad enten du søger en billig lejebil i Flensborg eller i lufthavnen på dit feriemål, kan du nemt sammenligne priserne fra de forskellige biludlejnigsfirmaer i søgemaskine her på siden.

Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil, så giver søgemaskinen dig hurtigt en oversigt over de aktuelt billigste priser på billeje fra både store og små biludlejere.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *