Oplev Irlands dramatiske landskaber med billeje. Foto: Dimitry B.

Irland er for de fleste ensbetydende med grønne landskaber og hyggelige byer. Men vidste du også, at du i Irland finder et af de bedste steder i verden at se hvaler? Benyt billeje og følg den nye kystrute ‘Wild Atlantic Way’, så kan du opleve ….

Wild Atlantic Way

Farvandet ud for Irlands sydvestlige kyst tiltrækker takket være plankton, krill og store stimer af sild en række store og små hvaler. Området er stadig relativt ukendt blandt udenlandske turister til trods for, at man i havet her udover delfiner og marsvin har gode chancer for at også se store arter som vågehvaler, finhvaler og pukkelhvaler, som lejlighedsvis får selskab af spækhuggere.

Det kan dog være det ændre sig nu, hvor en ny kystrute, Wild Atlantic Way, er blevet åbnet. Den 2.400 kilometer lange rute langs Atlanterhavet fra West Cork i syd til Donegal i nord betyder, at Irland kan bryste sig af at have verdens længste sammenhængende kystrute, som overgår andre berømte ruter såsom Californiens Pacific Coast Highway og Australiens Great Ocean Road.

Ruten som blandt andet er blevet til i et samarbejde mellem regionens rejsebranche og Irlands nationale turistorganisation, er en chance for med billeje at opleve en uspoleret, vild men også meget smuk natur. Derudover vil du opleve den unikke kultur i denne del af Irland, når ruten passerer hyggelige byer og spændende seværdigheder. Langs ruten er der naturligvis også mulighed for at give sig i kast med alle former for aktiviteter knyttet til havet. Udover hvalsafarier kan du således sejle i kajak, fiske, surfe og vandre langs den spektakulære kyst.

Du kan finde information om de enkelte delstrækninger på Wild Atlantic Way her

I præsentationsvideoen herunder kan du få et indtryk af de smukke oplevelser, der venter dig, hvis du udforsker verdens længste kystrute med billeje i Irland.

Bestil billig billeje i Irland

Den nyåbnede kystrute er ifølge Irlands turistorganisation en “Trip of a lifetime”, og uden tvivl endnu en grund til at benytte billeje på din rejse i Irland. Vil du være sikker på at finde den billigste lejebil til din tur, anbefaler vi du bestiller billeje hjemmefra.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt finde og sammenligne priser på billeje i Irland, og finde det bedste tilbud på netop den type bil du ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *