Hyrbilar i Trondheim

Välkommen till vår guide med information och råd om billig bil uthyrning i Trondheim. Här hittar du allt du behöver veta om att hyra en bil i Trondheim och kan i sökmotorn ovan lätt hitta den billigaste bil uthyrning från både stora och små bil uthyrnings firmor. Stort nöje!

Allmänt om Trondheim

Trondheim, som har ca 170 000 invånare och ligger vid Trondheimsfjorden vid mynningen av floden Nidelva, var i Vikinga tiden av Norges huvudstad. Idag är Norges tredje största stad känd för att hysa det norska universitetet och många andra teknikorienterade institutioner.

Trondheim ligger vid motorväg E6, cirka 500 kilo meter från Oslo. Om du vill rädda dig själv den långa disken, är staden också betjänas av flyg platsen, som är 35 kilo meter bort.

Trondheim sevärdheter

Den Middealder staden Trondheim inbjuder dig att koppla av promenad längs vattnet eller i stadens inre gator. Alternativt kan du ta en båttur ut till Munkholmen för att uppleva staden från havs sidan, eller gå upp till den 120 meter höga tyholttårn för att få en fin utsikt över staden och det omgivande landskapet.

Det finns också erbjudanden att gå på guidade kajakturer på Nidelva. Det finns alltså många möjligheter att utforska staden. Missa inte de många gallerierna och museerna.

Efter en händelse rik dag, är det uppenbart att avsluta dagen på en av stadens många restauranger, där du kan njuta av läckra rätter baserade på lokala råvaror.

Läs mer på stadens egen hem sida här

Billigaste bil uthyrning i Trondheim

I sökmotorn högst upp på sidan kan du snabbt hitta de billigaste hyr bilar i Trondheim från ett brett utbud av bil uthyrnings firmor. I priset på din hyr bil är bland annat gratis kör sträcka, avbokning, ansvars försäkring, och stöld försäkring. Det finns dock inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga om att använda bil uthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära FAQ-sida. Här hittar du svar på allt från körning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Mest som en hyres gäst bil i denna del av Norge plocka upp bilen på Trondheim flyg plats, och det är där du hittar det största urvalet av hyr bilar.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För speciella kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyr bils uthyrning i Trondheim, Norge, till exempel en kör sträcka begränsning. Läs därför alltid noga igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil genom CarTrawler bil uthyrning på denna webbplats, kommer du att hitta hyres villkoren för den enskilda bilen i det andra steget i bokningen. Förutom bil Trawler kan du också jämföra hyr bils priser på Trondheim flyg plats från andra bil uthyrnings förmedlare här på webbplatsen, såsom Auto Europe och Holidays Auto.

Ett bra tips för att få de billigaste erbjudandena är att använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyr bil i Trondheim som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel ställa in filtret så att det endast visar bilar från vissa bil uthyrnings firmor, fordon med valfria extramaterial och Special erbjudanden med eller utan gratis kör sträcka som ingår i hyres priset.

Find den billigste lejebil Trondheim Find Billeje her --> Sammenlign priser her