Ville du kunne bestå en teoriprøve igen? Det er vi mange med kørekort, der ikke kan ifølge SEAT. I samarbejde med Dansk Kørelærer Union har bilfirmaet derfor har udviklet en online teoriprøve, der skal teste, repetere og gøre bilisterne i Danmark bedre i trafikken.

Test din viden om færdselsregler

At det kan knibe med at huske alle færdselsreglerne, viste SEAT’s egen interne test af den nye online teoriprøve med 25 spørgsmål. Her blev resultatet otte fejl i gennemsnit, som er markant over den nuværende dumpegrænse på fem fejl.

SEAT vil nu i forbindelse med deres ’Kør Smukt’-kampagne frem til marts indsamle resultater fra den online teoriprøve og derefter fremlægge resultaterne af danskernes teoriprøve-færdigheder i forhold til køn og demografi.

“Jeg tror, mange danske bilister er lidt rustne på de teoretiske færdigheder. Og vi er jo ikke alene ude på vejene, så vi vil gerne som led i vores ’Kør Smukt’-kampagne slå et slag for færdselsreglerne og at tage hensyn i trafikken. Med den prøve, vi har udviklet, kan vi måske hjælpe det teoretiske lidt på vej. Det bliver i hvert fald spændende at se resultaterne,” siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Ligger din teoriprøve 10, 20 eller måske 50 år tilbage i tiden, er dette en chance for at teste dig selv og måske få genopfrisket det du måtte have glemt om færdselsreglerne i Danmark. SEAT trækker lod om en iPhone 6 blandt alle testdeltagere, som præsterer at levere en teoriprøve med nul fejl.

Husk at hvis du skal på ferie i udlandet med billeje, er det en god ide på forhånd at sætte sig ind i de lokale færdselsregler. Du kan her på Billeje.info finde information om lokale færdselsregler under de enkelte lande.

Bestil billig billeje online

Langt de fleste steder rundt om i verden svarer de lokale færdselsregler heldigvis til de danske, og det er derfor som regel problemfrit at komme omkring i bil. Det er da også oplagt at benytte billeje, hvis du vil have mest muligt ud af din rejse, og slippe for at bøvle med offentlig transport.

I søgemaskinen her på siden kan du nemt og hurtigt finde den billigste billeje i lufthavne og byer rundt om i verden. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil, så finder søgemaskinen de bedste tilbud på lejebiler fra en lang række store og små biludlejningsselskaber.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *